Blogarchívum

Translate

2013. szeptember 30., hétfő

A szombati találkozó

Mondhatnám, hogy végre, vége a nyárnak, -- ez azt jelenti , ebben az esetben,  hogy csapatunk minden tagja visszatért a rendes kerékvágásba--- itthon van , és dolgozik ezerrel  :-( :-) és már alig vártuk, hogy összejöhessünk  / vagy csak a saját nevembe beszéljek ? /
Szóval, ez volt az első hétvége, és már össze is gyűltünk. Volt sok ajándék csere-bere , szebbnél szebb himzés mutogatás :-) szalagválogatás, anyag vagdosás . Már hozzászoktunk, hogy ami nekünk magunknak tetszik, az nagyon nagy valószínűséggel a  kis csapatunk több tagjának elnyeri tetszését, és Ő is akar ugyanolyat,tehát kereskedelmi mennyiséget vesz mindenből, hogy jusson a többieknek is.:-)))))
 Jó szokás ! :-))) Most itt kellene következnie a sok fényképnek, de az a helyzet, senki sem fényképező szerető, így csak a saját szerzeményeimet mutatom meg, illetve amit Andika jóvoltából tudtam készíteni.

Remélem, ma hozza, végre a csomagomat a postás és akkor tudom mutatni, miken is dolgozgatok éppen .
Szép napot !




2013. szeptember 19., csütörtök

Megtelt :-)

a hely az ablakom felett, így most már abbahagyom a Halloweenes himzések készítését.


ja, most nézem, nem is látszódik az egyik új :-(
Ja , koszorú, nem lesz, --- majd november végén akarjak, --- mondták a virágosok !!!!mert csak akkor lesz először adventre árulva. 
Andulka 5-lete nagyon jónak bizonyult, de annyi tömő anyag kellett volna, a közel 3,5 méteres kigyókba, hogy, annyi pénzt nem szánok rá. Így szépen egymásmellé felaggatva is ugyanolyan feelinget adnak.
És elkezdtem a karácsonyi díszeket varrni. Sőt az első, már kész is. :-)
Joan Elliott hiába álmodta plasztikra, én mégis anyagot kerestem hozzá, és válogattam bőven, ez a 3.elkezdés . Ez 16-os Aida ,és sem nem nagy, sem nem kicsi  így a mérete..

2013. szeptember 11., szerda

Újabb befejezett munkám

A Férjem is úgy gondolkodott, mint Ti többen, hogy a félbehagyott dolgaimat folytassam :-(
Szerencsére nem volt nagyon sok hátra, mert a 2/3 része kész volt. Így most csak az egyik madaras oldalt kellett megvarrnom. Ime :

Nagyon jó volt erre az anyagra --  Fabric Flair --varrni , mert vékony és egyenletes szövésű, csak az a baj vele, hogy  keveset vettem belőle Párizsban :-(

2013. szeptember 8., vasárnap

Ajtódísz --- koszorú kész !

Már a nagyja kész van, bár lehet, hogy a neheze még hátra van -- magyarázom ! Legalább ekkora koszorút kellene találnom valahol, hogy normálisan elhelyezhetőek legyenek, és ez elég nagy probléma, mert csütörtökön virágosoknál /piacon/ hobbi boltban és az Obiban kerestem, de csak akkorát találtam, ahová 4 fér rá. Így most egyenlőre csak ezen a levélfonaton fényképeztem. A hátoldalához egy másik anyagot választottam, mint eddig, és készítettem akasztót is a párnácskákra, hátha valami más felhasználásuk lesz? - koszorú hiányában. :-(

Most , ismét itt a nagy problémám, mi legyen a következő munka????? vagy csak folytassam, amiket eddig félretoltam, vagy válasszak újat !!!!! és milyet? halloweeneset,  -- még van 3 üres helyem az ablak felett , vagy már karácsonyit válasszak ?

2013. szeptember 3., kedd

Ajtódísz Halloweenre 03

Eltelt újabb 4 nap, és én elkészültem egy újabb mintával.


 Sőt, kalózkodtam, és vasárnap -gyorsan böktem egy szivecskét is.

Így már több díszem lesz  idén őszre.
Nem is gondoltam, hogy ilyen nagyon gyorsan fogynak a fonalak, most , 5 után kellett újabb 10 métert levágnom a nagy fekete spulniról.Igaz, narancssárgából is már kellett új motringot kezdenem.
És már csak a nagy fekete macska van hátra.