Blogarchívum

Translate

2020. október 11., vasárnap

Országos keresztszemes kiállítás a Campónában

Végre elérkezett a kiállítás ideje . Már tavasszal szerette volna megrendezni a bolt új tulajdonosa, de a járványhelyzet akkor bezavart . Most is sokáig csak reménykedtünk , de végül csak megrendezték . Ismét neveztem , mint majdnem mindíg .
Ezzel az 5 dologgal neveztem . Szeretem megmutatni, nem csak keretben a falon lehet szép egy kézimunka , hanem használati tárgyként is van helye az ember minden napjaiban. Nagy örömömre , most más is osztotta a véleményem, és első díjat kaptam a terítőmre . Nagy öröm volt, mikor hallottam a nevem , és hogy sikerült elsőnek lennem , ez fantasztikus érzés . Bár igaz, e teljesítmény mögött is sok éves munka, rengeteg kész termék , sok öröm böködés, és vacakolás készre állításkor. Nem is mindíg lesz egyformán szép a kész munka sem, hiába öltögettünk nagy gonddal minden öltést. De a terítő tényleg nagyon jól sikerült darab lett. Nagy örömmel néztük végig a kiállított munkákat , és nagyon nagyon sok, szép, igényes munka került nevezésre . Sok sok szalag jelezte .Jó pár éve volt ennyi sok szép munka , úgyhogy csak ajánlani tudom, hogy akit érdekel, van ideje, kedve , látogasson el a Campónába az első emeleten, a kézimunkbolt mellett 2 üzlethelyiséggel megtalálja, gyönyörködjön ,a sokféle kiállított munkában. Különleges horgolt csodák , szebbnél szebb díszpárnák, képek, terítők, díszek, kötött pulcsik ,gyémántszemes képek ............ várják a látogatókat . Kellemes időtöltést kívánok .

10 megjegyzés:

JuciKa írta...

Gratulálok, gyönyörű hímzések!

Vera írta...

Ági gratulálok !Gyönyörű hímzések!
Olvastam, hogy megszenvedtél a kontúrokkal... ki hinné...Olyan szépek azok a hímzéseid, nem látszik... Precíz vagy....Látszik hogy profi munka.. Kinagyítva is megnéztem, eszméletlen milyen szépek az öltések!
Nekem sosem lesz kedvenc, az biztos!
További sok szép hímzést!!

Rozy írta...

Gratulálok a sikerhez, megérdemelted :-)

agnesordog írta...

Köszönöm Lányok ! Boldog vagyok nagyon, nincs mit tagadni , és már többet kiállításra sem kell mennem :-)

Fáni írta...

Gratulálok :)

agnesordog írta...

Köszönöm !

Csandi írta...

Gratulálok! Nagyon szép munkák!

Névtelen írta...

Gratulálok, Ági! Gyönyörűségeket alkottál, megint. Remélem mész még kiállításra a fődíj után is! :-) Szerencsére sok művedet láthattam élőben, változatos és inspiráló, ahogy a hobbidat műveled. Elismerésem!
Brigi

agnesordog írta...

Köszönöm szépen Brigi !Nagy szerencse, hogy hallhatok olyan véleményt is , aki élőben látta a munkáimat . Hiába élünk oly sok éve a net világában, de az mégis más , ha valamit közelről látunk, megtapizhatjuk, megforgathatunk . Egész más az élmény . A kiállításon is sorra hallottam, hogy " de jó, hogy élőben is láthatom , hisz a neten már megcsodáltam, de ez itt mégis más ! " és mindíg az volt a vélemény , hogy sokkal szebb élőben, mint otthonról gondoltam , és most nem csak az enyémre gondolok . Többen a munkák alapján ismerték fel, meg a készítőt személyesen, akivel a neten már sokszor "beszélgettek " . :-)Kell az ilyen személyes találkozás -- szerintem . Még jobban kötődnek a barátságok a közös hobbi kapcsán .

Cat írta...

Gratulálok!
Gyönyörű hímzések. :-)