Blogarchívum

Translate

2013. május 26., vasárnap

Rózsaillat

Azért a DMC fonalakhoz sem lettem  hűtlen :-))) Mikor megláttam Veronica újabb csodás alkotását, azonnal tudtam, ez lesz a következő munkám. Igaz, kényszerűségből, de át kellett alakítanom a mintát , mert nagyon akartam spórolni ezzel az anyaggal, és így kicsit itt-ott lehagytam róla pár levelet, hogy a nagyja azért ráférjen . Nagyon dolgoztam a múlt héten, hogy tegnapra , a találkozóra vihessem már készen , de a "de" kifogott rajtam, mert egy szállal, arrébbra varródott, mint kellett volna . Így azt muszáj volt korrigálnom, és a barátnőim, nem hagyták magukat meggyőzni, miszerint nem kell erre kontúr -- volt a szerény véleményem, de utasítottak, varrjál csak rá, mert kell az oda ! Így, csak mostanra sikerült készre alkotnom :-))
Csak szépen, halkan jegyzem meg, --tényleg kellett rá a kontúr !!! :-))))
Most akkor már küldöm is a mosodába, és azt gondolom, nem megy ki belőle a rózsaillat :-)
Szép napot Mindenkinek!

2013. május 19., vasárnap

Egy dal

Most, hogy már van pár -- itthon nem kapható fonalam, így szívesen nyúlok olyan tervezők munkáihoz is, amiket eddig fonal hiány miatt elkerültem. Nagyon aranyosnak tartottam, hogy egy tervező azért készít egy himzést, mert nem megy ki egy dal a fejéből -- Polly Wolly Doodle . Rákerestem a neten és egy egész klassz country zene , ami kihímezve ilyen képet mutat az én tűim alól kikerülve.





2013. május 9., csütörtök

Nyúl farmot nyitottam




Most már annyian vannak, hogy akár répaadományokat is gyűjthetnék. :-)))) számukra :-)))

és ismételten beigazolódott, nálam nem igaz a mondás, miszerint az ismétlés a tudás anyja. Inkább csak kínlódtam a végére , ennyit, még soha nem bontottam, mint ezeknél a nyulaknál. Rá kell ébrednem, csak az egyenletes szövésű vászonra szeretek hímezni, mert ezen folyton elbújtak a szálak és bonthattam ki a keretet, mert nem értem össze. :-((((( Szerintem az elmúlt 10 év bontásait ezekkel felülmúltam :-) De kész vannak !!!! és ez a lényeg. :-)))) Hosszú volt az elmúlt 2 hét , és most új mintára vadászom. A sok sok kinyomtatott minta közül nem is tudok választani.

Előveszem a varrógépet, mert Gabriella unokám már lerágja a fülemet --" Mama, mikorra varrod készre a munkáimat ???" Ezeket itt !!!

Nos, megyek is varrni, szép napot Mindenkinek.