Blogarchívum

Translate

2010. augusztus 28., szombat

Bent Creek után szabadon

Elkészült a keretezőnél a paszpartu, azt hittem padlót fogok az ár miatt !!! Ilyet még nem is hallottam, 30% vágási felárat számítottak fel a 3 db kör kivágásáért, ugyhogy majdnem 2000,- Ft-ot fizettem egy 11 cm átmérőjű körért ! Bár most, hogy kész lett, már nem bánom annyira.
Miután rávezetett a Barátnőm, hogy ez nagyon apró anyag, és lehetett volna 1 szállal is varrni, a hóember alatti részt úgy varrtam, és szép , normális öltések lettek,de nem varrom meg újra, ez már  ilyen marad !
Az ádáz pakolászás közben, előtaláltam egy régen elkezdett képemet ! Egyáltalán nem meglepő, hogy ezen is hóemberek vannak. Én sokszor megváltoztatok szineket, lehagyok, vagy hozzáteszek..
Ennél a képnél a szöveggel, illetve a betűk  színeivel nem voltam kibékülve
Most, hogy gyüjtögetjük a ThreadworkX fonalakat, ezek között találtam megfelelőt. Mostmár csak megfelelő színű anyagot kell találnom, hogy elkészülhessen belőle a párna. Ezután a kicsapongások után, visszatérek a babatakaróhoz.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ágikám,fázom ettől a sok hóemberkétől:-)Hát nem volt túl olcsó a keretezés,de szép és egyedi.Folytasd a babatakarót,kíváncsi vagyok már rá!

Unknown írta...

Beautiful work!I love snowmans...
You did a great jog!
Congrasts,
marlene

Emese írta...

Ági, nagyon szép lett a kis hóember és a chilli peppers is nagyon jól passzol a másik 4-hez! (jobban mint a Romanian forest amim először volt és nézted hozzá..)

Kriszty írta...

Hóemberkék nagyon jóóóók. És mi van a sünikkel? Rég láttalak sünizni. :)

Bernadett írta...

Csodaszepek.:)