Blogarchívum

Translate

2011. február 17., csütörtök

Névtábla

A múlt héten járt körbe a házban egy hapsi, jelentkezvén, hogy Ö készítene mindenki számára névtáblát. A Férjecském már besokalt a különböző szolgáltatásaikat felajánló emberkékből, és kapásból elküldte. Mig Ő azon gondolkodott, hol, és milyen névtáblát készittessen,  nekem beugrott egy régi vágyam, jó régen vásárolt készletem képe .

Milyen csodás lenne, ha ez lenne a névtáblánk. A gondolatot tett követte, ajtóra jó lesz, ha nem lesz nagyon szép, akkor is. Kutatás indul, hol is tarthatom máinapság? és egyből megtaláltam ! Egy himzővásznat választottam, bejáratni a szemem és újjam, de nagyon lassan megy, de nagyon tetszik a színe. Hiába oly sok minta ismerete, mégsem múlt el a szerelem a Dimensionsok iránt. Azt tervezem, ferdepánttal szegem körbe, és talán lefóliáztatom, hogy ne koszolódjék, bár a tavalyi kiállításon láttam lefóliázott dolgokat, és nem tetszett igazán, úgyhogy még járatom az agyam, mi is legyen a végső forma , és még igen messze a befejezés, addig ráérek kiagyalni. Sőt, léteznek téli változatok is, és lehetne majd cserélgetni is!!!
Micsoda távlat ! Már csak a villámtűt kellene megtalálnom, hisz február közepén járván, még semmi kész munkám sincs ebben az évben.
Most megyek is böködni, mert így még késöbb lesz bármi is kész.

3 megjegyzés:

sample írta...

Nagyon jó ötlet.Szépséges.
Én keretbe raknám inkább és azt rögzíteném az ajtóra,átmenő csavarral.Akkor cserélhető a minta ,védett és még mutatós is.
A legfontosabb ,hogy tartósan védett:)))))
Jó munkát.Téged ismerve napokon belül elkészülsz vele:)))))

Newsee írta...

Jó hogy mondod! Nekem is volt ilyen tervem :-) Szépséges névtáblátok lesz, nagggyon rögzítsd nehogy valakinek megtetsszen.

agnesordog írta...

Csak 2 oldalas ragasztóval lehet felrögzíteni, mert 8 pontos biztonsági záras az ajtónk, és nem szeretném megfúrni :-) Mivel mi vagyunk az utolsó előtti lakás a folyosónkon, remélem a szomszédot nem pont ugyanígy fogják hívni, tehát talán nem hiú ábránd, hogy megmarad a "mi" ajtónkon.