2011. június 20., hétfő

Horgolt kendő

Hú! Ezt azért nem gondoltam volna saját magamról !! Hogy én horgolt vállkendőt fogok kötni? !!!
De mostanában, annyi sok blogtársamnál megcsodáltam JulcsinálAnyahajónál, már a mintát is lemásoltam a linkje alapján, de mintha kínaiul lett volna :-( Néztem, nézegettem, forgattam, sajnálkozva megállapítottam, elképzelésem sincs, mi ez, vagy hol kell elkezdeni, és mások vajon mit látnak ezen, hogy tudnak ilyet horgolni, sőt, azt mondják, milyen egyszerű ! - Megállapítottam, valami nem lehet rendben az agyi képességeimmel !- De csak ma reggelig !!! Mert addig nyomkodtam mindent a gépemen, míg valahogy el nem jutottam Tündérláttahoz, és a leírását olvasva, kigyúltak az értelem lámpácskái a fejemben, és már én is látom a rajzon, mi is van odaírva !
Hát ez ! Tényleg, nagyon egyszerű, szórakoztató ! Sok mindenkinél olvastam, milyen fonalat választott hozzá, és én is "készlet feldolgozást" alapul véve, a tavaly télen a Müllernél vásárolt zokni kötőfonalat választottam.
Csak 2-es, és 4-es horgoló tűm van, a kettes nagyon tömör lett, a 4-es csupa lyuk, míg nem találtam egy tuniszi horgolótűt 2,5 méretben . Ezzel készítettem, kb egy órácska alatt . De már rohanok is vissza, mert tényleg élvezetes horgolni.
Szép napot mindenkinek ! Köszönöm a linkeket, így nekem is sikerült !!!

4 megjegyzés:

Bernadett írta...

Nagyon jol nez ki.:)Tetszik a szinvilaga.:)

Katus írta...

Ügyes vagy. Szép a színe nagyon. :)

Emese írta...

Csudiszép lesz!!!

Eleonóra írta...

Én meg a Lidl-ben vettem zoknikötő fonalakat. Lehet, hogy horgolni fogok belőle? Köszi az ötletet!