Blogarchívum

Translate

2011. június 20., hétfő

Horgolt kendő

Hú! Ezt azért nem gondoltam volna saját magamról !! Hogy én horgolt vállkendőt fogok kötni? !!!
De mostanában, annyi sok blogtársamnál megcsodáltam JulcsinálAnyahajónál, már a mintát is lemásoltam a linkje alapján, de mintha kínaiul lett volna :-( Néztem, nézegettem, forgattam, sajnálkozva megállapítottam, elképzelésem sincs, mi ez, vagy hol kell elkezdeni, és mások vajon mit látnak ezen, hogy tudnak ilyet horgolni, sőt, azt mondják, milyen egyszerű ! - Megállapítottam, valami nem lehet rendben az agyi képességeimmel !- De csak ma reggelig !!! Mert addig nyomkodtam mindent a gépemen, míg valahogy el nem jutottam Tündérláttahoz, és a leírását olvasva, kigyúltak az értelem lámpácskái a fejemben, és már én is látom a rajzon, mi is van odaírva !
Hát ez ! Tényleg, nagyon egyszerű, szórakoztató ! Sok mindenkinél olvastam, milyen fonalat választott hozzá, és én is "készlet feldolgozást" alapul véve, a tavaly télen a Müllernél vásárolt zokni kötőfonalat választottam.
Csak 2-es, és 4-es horgoló tűm van, a kettes nagyon tömör lett, a 4-es csupa lyuk, míg nem találtam egy tuniszi horgolótűt 2,5 méretben . Ezzel készítettem, kb egy órácska alatt . De már rohanok is vissza, mert tényleg élvezetes horgolni.
Szép napot mindenkinek ! Köszönöm a linkeket, így nekem is sikerült !!!

4 megjegyzés:

Bernadett írta...

Nagyon jol nez ki.:)Tetszik a szinvilaga.:)

Katus írta...

Ügyes vagy. Szép a színe nagyon. :)

Emese írta...

Csudiszép lesz!!!

Eleonóra írta...

Én meg a Lidl-ben vettem zoknikötő fonalakat. Lehet, hogy horgolni fogok belőle? Köszi az ötletet!