Blogarchívum

Translate

2011. szeptember 14., szerda

Mai bénázásaim

Ma nekiindultam, végre elintézni a víz és csatornadíj fizetést. Eddig hiába jártunk vizművek. és önkormányzat között, mindenki a másikra mutogatott, majd egyöntetűen a díjbeszedőre. Tehát kitöltöttem, aláirattam, lementem, felmentem, lepecsételtettem,aláírattam---  majd leadtam a végső helyen, és azt a hírt kaptam, októberben már végre, 8 hónap után kapunk vízszámlát !!!! Na, de ki fogja kifizetni, mert az összeg nagyságáról elképzelésem sincs !!!!!!
Ennél a résznél, még tök boldog voltam, hogy így sikerült elintéznem. Innentől csak a bénázás következett !!!
Megközelítettem a kedvenc Bihari utcai anyagos boltomat, megvettem azt a rózsácskás fél méter anyagot, amiért mentem --- nagy bevásárlás volt beütemezve !!!! Ekkor könnyelműen rákérdeztem, "Van még hímzésre alkalmas anyag?" Igen , megmutatták a nyersvászon színű, de ismeretlen sűrűségű anyagot. Szépen megköszöntem, majd balfenéken el, mert nem ez volt betervezve !!!! Át az Alexandrába, keresgélni horgolós könyvet, mert nekem muszáj valamit horgolnom, csak mintám nincs hozzá :-(  Elsőre, SEMMIT nem találtam a témába, majd segítséggel találtam egy jópofát--- 100 gyümölcs és virág horgolva-- témában, de ez ugye nem minta gyüjtemény, nem lehet belőle kardigánt, pulcsit készíteni . Így mivel ugye kényszerből, de spóloltam, visszacapákoltam a himzővászonért. Kérek egy métert --- vigye el az összeset, csak 180cm az összes-- nem gond, fizetek kártyával !!!!!!! De ekkor állt be a merevlemez törlése !!!! Mi is az új pin kódom???????  forogtak a kerekek ezerrel, ezzel egyenes arányban ömleni kezdett a víz rólam, mert ugye kp --ennyi nincs nálam!! Mentegetőzés, megyek és hozok pénzt !!! Telefon Apának- Ő nem tudja, és már nincs otthon. Telcsi a Barátnőmnek a Westendbe, hol is van legközelebbi bank, mert a merev lemez a fejemben még mindíg csak döcögve működik!!!!  Bankba be- bénázás, ablaktól ablakig, mire biztonsági őr segít, kezembe nyomja a megfelelő papirt. Megkapom a pénzt, capákolás vissza,/ immáron 3x / sűrű bocsánat kérés közepette el !!!
 Na , akkor keressük meg a ----- na, de mi is a bolt címe? valami varrós izék boltja!!!!! Na és a hanyadik utcán is kellett hány utcát is menni??????? Jó, semmi !!!! Csak arra emlékeztem, mit is kell onnét begyüjtenem !!!!! Na de most kitől is kérek telefonos segítséget???? Persze Newseetől, mert hisz Ő készült mostanában ebbe a boltba !!! Nem veszi fel !!! Rólam már ömlik a víz az idegtől, hogy biztos van ikertestvérem, mert egyedűl nem lehetek ennyire hülye !!!! Közben kutyagolok, rendületlenül, és mikor bekanyarodok a következő sarkon, messziről látom---- jó helyen járok ott van félúton az általam áhított VarróVilág tábla !!!!
Kedves segítő kész eladók , megmutatnak, ajánlanak, bemutatják, hogyan működik !!!!! Élmény volt a vásárlás !!! Itt  is vannak a ma  begyüjtött kincsek !
 Már csak a Barátnőm tünt el, és már mentem is haza, hogy több bénaságot ne tudjak elkövetni.
Remélem, a Ti napotok kevesebb zökkenővel tarkítottan telt !!!

2 megjegyzés:

Mariska írta...

Csuda jó dolgokat gyüjtöttél be!
Az a kötélszerű az micsoda, így a képről nem jövök rá (függönyzsinór)?
A bio merevlemez jól működik sok víztől!holnaptól jön a hűvösebb idő, nem lesz 30°!

agnesordog írta...

Mariskám !
Az szatyorfül merevítő !
Szívesen mennék tényleg a tengerhez, --hátha tényleg jót tenne, de én majd édesvizért fizetek :-)