Blogarchívum

Translate

2012. március 30., péntek

Ezt már szeretem !

Már mint azt, ha elkészülök egy mintával, és előbányászom a sorban a következőt, és csodák csodája, minden szükséges anyag megtalálható hozzá ide haza. Igaz, ehhez sok évnek kellett eltelnie gyüjtögetésben, mert most már egyre többször nyúlok a legújabb gyüjteményem darabjaihoz- a Gentle Arts fonalakhoz -.
Ami elkészült ! Újabb Sweetheart Tree minta . Érdekes, fakó kékes színei vannak, ezért gondoltam kiemelni egy sötétkékkel bevont kerettel. Gyártom a szíveket ezerrel ! Sok éve várakoztak sorukra, mire megérkeztek a Mill Hill gyöngyök hozzájuk Amerikából. Nem ilyen csálé azért a munka, mint ahogy itt látszik!!! Csak nehezen  sikerült  egyensúlyoznom  ebben a szélviharban.

A következő egy húsvéti felvonulás lesz, Brittercup-éktól !
Nos, akkor rohanok ebédet főzni, hogy mielőbb beleölthessem a tűmet, hogy még elkészüljek húsvétig.
Jó hétvégét mindenkinek !

4 megjegyzés:

Emese írta...

Jaj de nagyon szép lett ez is!
És cuki a következő minta is, hajrá hogy Húsvétra kész legyen! :)

xJuDesign írta...

Nagyon szép lett a szívecskéd:) A fonalakhoz meg igenis tessék hozzányúlni! Mondom ezt én, aki eddig ugyanúgy, mint Te, csak nézegettem őket:))) De tényleg jó a különleges alapanyagokkal dolgozni, és nem eltenni, őrizgetni őket. Jót tesz az ember lelkének:)

Névtelen írta...

De jó volt élőben is megcsodálni a szivecskét! Annyira jól eltaláltad a keret és a szegély színét! Átnéztem a "raktáramat", és találtam még egy, utolsó dobozkát, félretettem neked egy jeles napra... :)Szép húsvétot!
Brigi

Edit írta...

Nézz be hozzám kérlek :)

Gyönyörű lett ez a szív! Én is nagyon szeretem, ha minden hozzávaló megvan itthon, mostanában már szerencsére egyre gyakrabban fordul elő :)

A Brittercup húsvéti kép nagyon kedves, talán azóta már el is készült?