Blogarchívum

Translate

2012. november 9., péntek

Régen, mikor még havonta egyszer volt keresztszemes találkozó, minden munkámat úgy időzítettem, hogy kész legyen arra szombatra a kézben lévő munkám, vagy legalább jól látható legyen a haladás. Most, hogy már nincsenek találkozók, sokszor csak beteszem a szekrénybe, amivel elkészülök, befejezés nélkül. Szerencsére a barátnőimmel azért elég rendszeresen találkozunk, és most ezekre a napokra koncentrálva, durálom neki magam, hogy előkotorjam, amiket már megvarrtam, és végső formát találjak hozzájuk. Ezért van, hogy hetekig semmi mutatni valóm nincs, azután pedig kiderül -- magamat is meglepve,-- hogy azért csak vannak kész munkáim. Most is egy ilyen napom volt, és még holnapra is marad.
Tehát a mai befejezéseim. Ime Sissy !

És itt az ajándékozó hóemberem is. Nagyon nem tudok fényképezni, mert itt most úgy látom, mintha felül keskenyebb, alul pedig szélesebb lenne , pedig milliméterre stimmel minden rajta.
A hátoldalukra pedig ilyen anyagot választottam.

És még tegnap sikerült befejeznem, ezt a mintát is,más színösszeállítással .Ez is nagyon tetszik.
A szemem kinéztem a helyéről, mire sikerült félig-biscornu öltéssel összeállítanom, tartott vagy annyi ideig, mint a himzés elkészítése. --- De azért tetszik :-)
Folyt köv. holnap.
Szép napot Mindenkinek !

4 megjegyzés:

Eleonóra írta...

Nagyon klasszak lettek!
Mostanság a Kökiben szokott lenni tali, én ugyan még nem voltam, de jövő hét végén jó lenne elmenni, ha a kezdődő megfázásom addig kiheverem.

Bernadett írta...

Nagyon ugyes vagy.Fantasztikus gyorsasaggal csodaszepeket alkotsz.:)

Cat írta...

Nagyon szépek lettek! :-)

EL RINCON DE CHELO írta...

Que bonitos adornos navideños!!!!!