Blogarchívum

Translate

2014. november 28., péntek

Black Friday !

Már máskor is hallottam róla hireket, olvastam ezt azt, sőt a tv-ben is láttam, milyen rohamot generál az emberekben ez a nap Amerikában. Ezzel kezdődik a karácsonyi bevásárlás. !:-)
Azt hiszem ilyen nem nagyon létezik a világnak ezen a felén, ahol mi élünk -- bár az idén több árúház is hírdette ezt a lehetőséget kis hazánkban is. Bár elég sokszor, sok féle akció létezik ! amiket mind át kell tanulmányozni , mielőtt megörülve, egyből a vásárlás mellett döntenénk. De én azt vallom, nem vagyok a saját pénzem ellensége, és ha tényleg szükségem van az adott termékre, akkor szívesebben veszem meg kevesebb pénzért, most --- még akkor is, ha még nem is fogyott el az előző termék--- mint normál időben, drágább árért !   Pont ebből az elvből indulva gondolom azt, megosztom a http://www.casacenina.com/catalog/guest-club.php ma éjfélig érvényes akciójáról a híreket --- hátha valaki egyébbként is fontolgatja a vásárlást , és könnyebbséget jelent számára a spórolás !

Jó nézelődést, vásárlást !

2 megjegyzés:

Anette kincsei írta...

Igen, itt Amerikaban ez nagy hagyomany. Iden mar a masodik ilyenben vettem reszt, inkabb csak a buli kedveert. Sorban allas, idore lehet szaladni a cuccok utan a boltban. Jokat nevettem rajta. Bar az arak tenyleg jok ilyenkor, 50-80% off van.
Jo a Casa Cenina oldala is.

agnesordog írta...

Érdekes lehet, bár számomra inkább félelmetes annyi sok ember ! A repülőre is inkább fizetek többet, hogy ne kelljen tülekednem a helyért.

Este kaptam az értesítést, hogy már postára is tették az általam vásárolt árúkat :-))))