Blogarchívum

Translate

2016. március 12., szombat

Alig haladok :-(

Csak múlnak felettem a napok, hetek, és hiába 300 éves lista, mégsem ejt rabul egyik sem, hiába nézegetem őket -- már gondolok néha arra, nem is lesznek soha megvarrva . Ez persze elkeserít, de mindíg jönnek új tervek, új szerelmek , ahogy nézelődöm a különböző oldalakon, pinteresten, valami mindíg a szemem elé ugrik, és nem hagy nyugodni. Ilyen volt ez a minta is , bár kész állapotú képet nem láttam hozzá, mégis muszáj volt megvarrnom-- sőt tovább megyek, pont ebben a színben volt muszáj megvarrnom .
Persze , még nem tudom, hogyan valósítom meg, bár azt már tudom, hogy doboz szeretne lenni. Majd ha elkap az ihlet, készre is fabrikálom, de addig is vissza- visszatérek a gólyámhoz , bár be kell vallanom, nagyon lassan halad ! 
Már- már hozzákezdtem egy újabbhoz, amit szintén csak mintaként találtam, de nagyon megtetszett, hisz gyöngyvirágot ábrázol, és már az anyagválasztáson törtem a fejem, 
amikor ismét szerelembe estem , majd a hétvégén mutatom kivel, mivel, most rohanok varrni :-)
Szép csendes ünneplést kívánok ! 

7 megjegyzés:

JuciKa írta...

Csodásra sikerült, milyen fonallal varrtad?
Sok apró részlet van a Maya mintáin, első ránézésre olyan egyszerűnek tűnik.
Új szerelem, hm kíváncsian várom :)

agnesordog írta...

A fonal lengyel, és Ariadna a neve, nagyon szép fényes, selymes tapintású fonal, és nálunk a hobbi boltban szólított meg, hogy velem szeretne jönni. Sajnos, több társával együtt. Már a nyulacskát is ezzel a márkával varrtam.

mari paz írta...

very cute all works.kiss

Vera írta...

Szép lett a himzésed... nekem a Maja hónapjai csak várnak... hogy lesz e belőle valami , ki tudja... tetszik mind,,,, de akad más mindig..Szép hétvégét!!!

Rozy írta...

Na pont erre vágyom mostanában, egy monochróm minta hímzésére.
Ezek az előír színek a gólyás mintához? Ezek nagyon jó színek, de tavasszal kellenek is a színek.
Kíváncsian várom szerelembe esésed tárgyát ;-)

Tüzes Beáta írta...

Hihi! Én ugyanígy vagyok. Nem halmozok, mert van új és akkor azt csinálom.

agnesordog írta...

Rozy !

Nem - ezeket a színeket már én válogattam ki, sőt, valamit elnyomkodtam a fényképezőn is , mert azért nem ennyire élénkekre cseréltem, nekem nagyon sötétnek tetszett az előírt.