Blogarchívum

Translate

2017. február 17., péntek

Lassan haladok !

Nincs látványos haladás egyik munkámon sem ,  nagyon sokat fekszem, mert valamiért nagyon húz az ágy :-(  és ilyenkor  inkább filmet nézek . Rákaptam a török filmekre , Kösem, Fatmagul, Bátor és gyönyörű !

Nem érzem ugyan betegnek magam, de mintha nagyon fáradt lennék, még arra is, hogy üljek és tartsam magam . Bár eddig is nagyon figyeltem a vitaminokra , nyers zöldségekre -- igaz napi 40 dekát nem tudok megenni , de a tőlem telhetően eszem mindenféle gyümölcsöt és remélem, hamar elmúlik ez az egész .

5 megjegyzés:

Rozy írta...

A munka megvár, pihend ki magad rendesen, azt mondják a február a legsötétebb hónap, már ami az ember hangulatát illeti, lehet Rád is ez hat.
Szépnek igérkezik a gólyás hímzésed (is)

JuciKa írta...

Mielőbbi gyógyulást kívánok! Menjetek el sétálni, mozogni, kicsit úszni talán kimozdít a fáradságból. Megfrissíti a vérkeringést, egy kiadós nevetés is jól jönne.
Mi is filmet nézünk egy négyévados sorozaton vagyunk túl. Kézimunkázás ráér.
Szebb napokat.

Tüzes Beáta írta...

Én is megemlítettem a dokinak, hogy le vagyok pukkanva. Azt mondta nem csoda: tél vége meg a betegség. Centrum tabletta. Anyukája ezt szedte meg a Bérest ilyenkor és 90 évig élt. Hajrá!
A kötésed szuper jó!

Névtelen írta...

Vigyázz magadra, Ági! Miközben szépen haladsz többféle kézimunkával. :) Pihenni és regenerálódni nem luxus, egy vírusos nyavalya megviseli a szervezetet. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
Brigi

Vera írta...

Hosszú a tél... jó lehet, nem teljes a gyógyulás... a szervezet jelez...pihenjél a kézimunka megvár...