Blogarchívum

Translate

2017. május 20., szombat

Kincsekre leltem !

Míg mindenféle fonalak után túrtam fel az összes dobozomat -- ilyen szuper készleteket találtam !

Tudtam, hogy van jó néhány , féltve őrzött készletem valahol, de ezek Dimensions -ök között is a kedvenceim . Nem tudom , mi lesz így a takaróval, mert egyre többször állapodik meg a szemem ezeken ---- nos megyek tovább kötni ! 

9 megjegyzés:

Dóra írta...

Ezen a bejegyzéseden csak vigyorogni bírtam.
Ilyenkor érzem, hogy durván rendszerező ember vagyok, mert még a fejemben is megvan az összes készletem, és mindet egy helyen tartom a lakásban is. De néha jó lenne, ha valamit feltúrnék és hasonló kincsekre bukkannék:-DDDD

agnesordog írta...

Én is szívesen tartanám egy helyen, az egy féléket, már bősz törekvésben is vagyok . Hisz ha valami a kezembe kerül, viszem a többi, hasonló közé , csak ott már annyi minden van, hogy nem fér hozzá semmi ! Túl kicsi a helyem, ezért kell sok felé elrejtenem őket --- vagy túl sok mindenem volna ?????? Nem , nem nem !!!!! Túl kicsi a helyem ! :-)

Jucus írta...

Mmmmmm! Nem is tudnám, melyikkel kezdjem! :o)
Talán, ami ott alul fekszik!
Hajrá! Egy kis takaró, egy kis hímzés!

Vera írta...

Micsoda kincsek!!lehetne válogatni, hogy melyiket is...

Adél írta...

Ági, én tanúsítom, hogy kevés a helyed egy külön varrószoba is kevés lenne. :)

Mariska írta...

Ezek a KINCSESLAKÁSBAN vannak nem a KINCSESLÁDÁBAN hisz abba már nem fér el :)

Tüzes Beáta írta...

Mennyi gyönyörűség! Nem csoda ha félrekacsintasz!

goblen írta...

Ha gondolod szívesen átveszem őket megőrzésre, de csak azért, hogy ne vegyék el az idődet a takarótól. És ha esetleg végzek a saját készleteimmel, akkor még meg is hímzem őket. :)

agnesordog írta...

Köszönöm a kedvességedet Andi, de rossz hírt kell mondjak neked, ezektől a készletektől NEM TUDOK , és nem is akarok megválni , ezeket én fogom megvarrni :-) Remélem a nyár alatt végzek a takaróval, és télen hímezhetek újra !