Blogarchívum

Translate

2019. április 8., hétfő

Még mindíg Húsvét !

jegyében telt a tegnapi, és mai napom . Ezt az apróka /7 cm átmérőjű / tüneményes báránykát böködtem Durene Jones 2019 évi Húsvéti kollekciójából.
Már máskor is megállapítottam, hogy a tervező még egy öltést sem varrt , hogy ilyet tervez !  A 3 öltéses levélkék 3 különböző színnel kellett volna varrni, és egy 4.színnel kontúrozni . Talán egy helyütt készítettem ilyenre, a többinél csak egy, a nagyobb leveleknél 2 színnel .Azok a 4 öltéses virágok is 3 színből vannak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval szívtam rendesen . A levélkoszorút övező francia csomó fűzért pedig teljesen lehagytam, mert nagyon csúnyán átütött a vezetett, össze- vissza kanyargó piros fonal . A szemével is igen sokat kínlódtam, hogy elfogadható arca legyen . DE MEGÉRTE ! mert nagyon tetszik , még mindíg .
A mintákat innen szoktam vásárolni :-) https://www.etsy.com/shop/DureneJCrossStitch Rengeteg van, és imádom őket ! Jó nézelődést, válogatást , vásárlást ! :-)

8 megjegyzés:

Edit írta...

Tényleg nagyon cuki a bárányka! Szép lett az összeállítása.

Én azt szoktam csinálni, hogy ha kinézek egy mintát, mielőtt nekiállok, kielemzem. Ha nagyon bonyolult, tehát sok a színváltás egy apró mintában, akkor már nem biztos, hogy kihímzem. Max. ha nagyon beleszerelmesedek, akkor van rá esély.

Tüzes Beáta írta...

Néha én is érzem hogy túlzottan részletgazdag. De nagyon szép lett!

Csandi írta...

Nagyon aranyos lett a kisbárányod:)

butterfly írta...

So sweet, Love your stitching.

Fáni írta...

Nagyon szép lett. Ahogy ránéztem engem is megfogott, de most elbizonytalanodtam. Megcsinálom én ezt?
A húsvéti ajtódíszed is nagyon tetszik.
Hol található ez a minta ? Ha megírod, köszönöm :)

Vera írta...

Ez is nagyon aranyos...Nem is hinnénk, sokszor, hogy ránézésre azt gondoljuk, hogy sec-pec és kész, közben jó sok idő elmegy vele...

Mari paz írta...

Muy bonito .un beso

EL RINCON DE CHELO írta...

Me encanta esa ovejita!!!