Blogarchívum

Translate

2020. január 18., szombat

Napsütésre várakozom

hogy tudjak kontúrozni .  De hetek óta elkerül bennünket , így most megmutatom a kész képet , félig kontúrozottan .
Hogy ne teljen hiába rajtam a nap , hozzá kezdtem egy nagyobb takarót kötni az unokámnak . Csak dupla riszt választottam, mert a fonal elég színes magában is . 


Már régebben is írtam azt hiszem, hogy nagyon tetszenek a nárciszok , akár sárga, akár fehérről beszélünk . Otthon Anya kertjében volt mindkettő , de nem vágtuk le őket vázába , mert a kertbe járt Anya gyönyörködni .  Most a  mybobbin oldalon találtam egy nagyon szép koszorút , ezzel a kedves virággal , és gyorsan előkaptam a másik megvásárolt terítőmet, ami halványsárga szélű . Azon remélem jól fog mutatni . Nagyon kell figyelnem, mert könnyű lámpafénynél összecserélni a sok halvány fonalat , de koncentrálok nagyon . Még nem sok minden látszik belőle, mert majd a kontúr kelti életre a sok szép virágfejet . 
Ez még csak négy napi termés . Elég lassan haladok, hisz van tennivaló más is, nem csak a himzés , de már most imádom minden öltését .

3 megjegyzés:

Mari paz írta...

Muy bonitos todos los trabajos yo tengo narcisos en mi jardín son las primeras flores que salen en primavera.un beso

Vera írta...

Egyszerűen meseszép.. tele konturral,és milyen szépen konturozol is...Néztem azt a koszorút, tényleg szépséges..
Lehet hogy elkerülte a figyelmemet, hogy milyen anyagra himzel, mert gondolom, a kevert színekről, hogy két szállal kell himezni...
A takaród meg szuper,lesz, nem unalmas? viszont a színei tökéletesek!

Tüzes Beáta írta...

Milyen sokat számít a kontúr!
Nagyon tetszik a fonál!