Blogarchívum

Translate

2020. március 19., csütörtök

Valami történt

a számítógépemmel, valamit elnyomkodtam, bősz takarítási hullámomban, de sajnos, nem tudom mit , így írni képes vagyok, de fényképet eltölteni nem .  Már több bejegyzést írtam , de a fénykép ablak kinyílik, de ott akár kicsi, akár nagy kb számú képet próbálok csatolni , nem engedi , nem is jelenik meg a feltöltő ablak. A ház fő tudorát már szembesítettem a problémával , de mivel Ő nem használ semmi ilyen feltöltős oldalt, még nem találkozott hasonló problémával sem, így még kutatja a megoldást . Addig is varrok bőszen.

A kislány után belekezdtem a következő Tiffany jellegű virágba Alisa Okneastól . Majd mikor megérkezett a legújabb rendelésem a sárga autó,  /amit a Fiam szülinapjára gondoltam elkészíteni / , ahhoz fogtam hozzá . Mivel mindent a jobb alsó sarokból kezdek el varrni, így már van 2 kerekem, fél sárga motorház tetőm, és némi föld a kocsi alatt.  Szóval ezért hallgattam idáig, mert nem olyan élvezetes leírva a haladás, mint a kép formátum .

Ha valaki nagyon ért a számítógépes dolgokhoz, és van ötlete, mit, hová kéne állítanom, hogy tudjak képet csatolni , kérem ossza meg velem.  Köszi , ha már elolvastátok, azt is .
Kellemes
szobafogságos időtöltést Mindenkinek ! Kerüljön el a vírus Benneteket !

2 megjegyzés:

Tüzes Beáta írta...

A baba szobás kép nagyon aranyos!
Oh. A képek hiányozni fognak. A Windows rendszere képes javítani önmagán. Én is nemrég javítottam, mert negyed óránként lekapcsolt. Két órát vártam mire kész lett. A végén kiírta, hogy a művelet nem sikerült, de azóta nem kapcsol ki. Valami csak történhetett.

Vera írta...

Remélem sikerül hamar megtalálni a hibát,,,,, veled érzek...Én egy nyomással állítottam el a gépemet mindent angol nyelvre, és nem egy gépet, mind a hármat, mert szinkronban vannak...Két napba telt mire Apának sikerült újra rendbe tenni...igaz azóta a fordítom más, mert a régit már nem vette vissza a blog...HÚÚÚÚ nagyon ideges voltam, nagyon aggódtam...
Persze leírni más mint a képet megmutatni...Remélhetőleg hamarosan láthatjuk... addig is kitartás Ági!Szép hétvégét..Maradj otthon, vigyázz magadra...