Blogarchívum

Translate

2021. május 2., vasárnap

Anyák napja !

Többszörös boldogság a mostani Anyák napja . Minden évben köszöntenek a gyerekeim, unokáim , sőt ajándékot is kapok mindíg , DE MOST !!!!!! teljesen meghatódtam , ugyanis a Lányom egy saját maga által horgolt amigurumi figurával lepett meg .
Még tavaly nyáron mesélte, hogy fonalakat vásárolt -- kihasználva a Campónás keresztszemes kiállítás akcióját ! Mesélte, hogy a mostahalánya horgol, és Ő is megpróbálná. Kislányként egész a láncszem horgolásig jutott, és a többi nem érdekelte, a kötést csak Zsuzsi kötőgépen művelte egy fél sál erejéig . Ennyit az elő történetről . Rajzolni, festeni szeret, és ha hangulata olyan, szépeket alkot. A keresztszemezésben a Suzy kacsák érdekelték, készített is többet, de egyszercsak már nem érdekelte , nem szórakoztatta. Így tökéletes volt a meglepetésem , és többszörös -- mert nem csak elkészült a nagy mű, de igen szép is a horgolás ! Én is megpróbáltam, mikor mindenki horgolni, kötni kezdett, de nem volt szép a munkám , és nem is nagyon inspirált semmi a folytatáshoz .Így visszatértem mindíg a keresztszemezéshez , mert azt mindennél jobban szeretem . Szóval a lányom csodaszép horgolást készített nekem ! Nagyon büszke vagyok rá , hogy sok videót megnézett hozzá, és nem adta fel ! :-) KÖSZÖNÖM, Kicsikém !!!!!!

4 megjegyzés:

JuciKa írta...

Szívből jövö, szívhez szóló ajándék.

Cat írta...

Nagyon ügyes! Csodás ajándék. :-)

Tüzes Beáta írta...

Tényleg csodaszép. Ötletes, hasznos. Méltán nagy az öröm.

Vera írta...

Lányodnak is micsoda nagy boldogság, hogy ilyen szépen sikerült elkészíteni...Gratulálok neki..!Én csak néztem a csoportokba, de nekem nem volt kinek elkészíteni sajnos...magamnak meg nem akartam ....