Blogarchívum

Translate

2022. január 5., szerda

Gombák

Még tavaly december elején fogtam hozzá, ehhez a nagy munkához
A lányom nagyon kedveli a gombákat , neki szánom . Nem vagyok elkésve, hisz csak ősszel kell majd odaajándékoznom , de varrom bőszen . Ismét orosz a kép tervezője , hisz azért ilyen csodásak a színek , de ugye tudható , ez azt jelenti -- rengeteg szín, rengeteg 2-3 öltés , de a végeredmény megéri . Persze így a lassúság is hozzá társul , meg nem is jutok tűközelbe mindennap :-( . A kép jobb oldala teljesen kész , mind a 3 lapja , kontúrozva is van . De még sok van hátra ! :-(
Ilyenkor kell nagyon elszántnak lennem, hisz szebbnél szebb minták, hóemberek kerülnek a szemem elé , és arra sarkalnak, hogy ezt hagyjam, és őket vegyem sorra , de egyenlőre még tartom magam , és csak ábrándozom a hóemberekről :-( Igaz, egyik sem volt az eredeti tervemben , amit erre az évre gondoltam ki magamnak , de mint jól tudjuk a tervek azért vannak, hogy legyen mit átvariálni :-)

3 megjegyzés:

Fáni írta...

Nagyon szép lesz, biztosan örül majd a lányod :)
A tervekkel én is így vagyok, mindig jön egy váratlan dolog, ami felborítja. Bár pillanatnyilag úgy vagyok vele, hogy nem nagyon van elképzelésem mit varrjak, még nem jött a waaaa, ez kell :), de ami késik nem múlik.

JuciKa írta...

Szép lessz! Tervek és.... megvalósítások, na ez a legnagyobb kihívás. :) 😄😄

Tüzes Beáta írta...

Ezek az oroszok! Jobbnál jobb mintákat készítenek.