Blogarchívum

Translate

2023. december 21., csütörtök

November

Úgy elmúlt a hónap, hogy már azt sem tudom, mivel töltöttem az időmet . Himzéssel nem nagyon . Talán, csak a Lányomnak az Olaszországban vásárolt konyharuha .
Sokat keresgéltem gombák minták között, de egy sem volt az igazi. A Lányom nagyon szereti a gombákat , ezért is ilyen a konyharuha . Végül is Lili points mintán találtam ezeket a betűket , már csak a zöld árnyalatokat kellett kiválogatnom. Azt hiszem jól sikerült -- a barátnőim rábólintottak a választásra. Az eredeti minta barnás . Azután a Facén bekerültem egy karácsonyi csoportba, ahol szebbnél szebb koszorúkat , ajtó kopogtatókat, asztali díszeket mutogattak naponta . Ezért nekem is muszáj volt ilyenekhez fognom . Nem lettek különlegesek, de tőlem csak ilyenek teltek ki , de nekem mind tetszik .
Ez egy jól sikerült darab , ezzel meg voltam elégedve . Így ajándék lett belőle . Remélem , ott is sikert aratott.
Most ez az asztali díszünk. Azután egy karácsonyfa következett
Sokat szerencsétlenkedtem ezzel a dísszel , mert azt hiszem ott ahonnét én lenéztem , keményebb anyagból készítik a kólás üvegeket. Az enyém össze-vissza nyaklott , alig tudtam odaragasztani -- ha pedig sikerült, akkor csálé lett. De alapanyagom nem volt több, így ilyen lett ---" kicsit zöld, kicsit éeretlen, de a miénk " A következőre kifejezetten büszke vagyok --- nagyon szép , és az ajtónkon díszeleg azóta is .
Nem tudom, más országokban,/ ahonnan a videók származnak / honnét, hogyan vadásszák össze a kreatívkodáshoz szükséges alapanyagokat , de itt nálunk igen csak nehézkes, és igen drága dolog . Vásároljunk csillámos -- arany, ezüst, bordó, zöld gurtnikat !!!!!! Napokon át böngésztem a webáruházakat, jártam üzletről üzletre ilyet keresgélve . Mignem egy pici eldugott cipőkellék boltban rábukkantam erre . Alig vártam, hogy hazaérjek , és neki álljak a négyes fonásnak . / 16 méter gurtni van benne ,és csak 47 cm hosszú az egész / Ezt jövőre is kiteszem , mert nagyon , nagyon tetszik . Ui: kár a címem után érdeklődni, mert a bejárati ajtónk belső oldalát díszíti . Ha- ha-ha !

Nincsenek megjegyzések: