Blogarchívum

Translate

2010. október 1., péntek

Barátok, találkozások,beszerzések

Hú, ez a hetem idáig csúcs szuper volt, előre megbeszélt, és ötletszerű találkozásokkal telt. Mondhatni, alig- alig voltam itthon , hímzést nem is láttam, mert a levendulazsák már kész, újba nem fogtam és kell egy kis szünet is.
Találkozókkor, mindíg megosztjuk az infókat, ki milyen jó beszerző helyet fedezett fel . Nagy gondban voltam hetek óta, mert hiába varrtam meg Mikulás apót, és a tásrait már el sem kezdtem, mert a befejezéshez szükséges paszpartus képeslap hiányzik !!!! Hiányzott !!! Most már van !

Történt ugyan is, kérdeztem, nem tudjátok hol vegyek képeslepot?  Pipi ,és Mánya egyszerre, --Müllernél.
Jó, oké-- nem is hallottam róluk. Kérdezem tovább, és hol lehet kapni, vékony és vastagabb azonos színű selyem zsinórt? Hát Müllernél !!!! Most már aztán mutassatok be engem is Müllernek, hogy én is találjak kedvemre valót.  Bemutattak ! Apukám elvitt kirándulni a hegyek közé ma délelőtt, Budakeszire, mert az egyik boltjuk ott van.

Ha éltetek szép, gusztusos jó kínálatú boltot !!! ez olyan volt, "mint a bécsi út tulsó oldalán "megszokott régen, még a múlt században. Mikor mi még nem akkor jutottunk oda, mikor akartunk, hanem mikor szabad lett. Árulnak benne mindent, mint a bucsuban, de föleg olyat, amiért a lábamat lejárom, FERDEPÁNT !!  Swarowszi gyöngyök 2200-ért egy doboz !!!Szalagok, tűk cérnák , csattok gombok, fonalak, papírárú,kreatív cuccok drogéria, parfüméria, játékbolt, vegyiárú, konyhafelszerelés........ ezt látni kell , a felsorolás nem is elég !!!! Csak pénzt vigyetek bőven. Minden olcsóbb, mint máshol, ahol eddig találtam, de mind van, amit szerettem volna, nem csak egy, vagy kettő , tehát, mind meg is vettem, ezért drága, de nem kell a lábunkat lejárni, és értetlen eladók arcába bámulni --- milyen hülyeséget keres ez- NINCS ILYEN !!!
De van !!! én láttam.
Bár, nem vagyok a Müller embere, de ha kedvet csináltam, -- Jó vásárlást !!! nektek is.
További szép napot.

5 megjegyzés:

Mánya írta...

:) Örvendek, hogy egymásra találtatok!

agnesordog írta...

Köszönöm a bemutatást :-)

Bernadett írta...

Jopofa lehet ez a Muller.:)Azt hiszem jobb,hogy en nem ismerem.:)

Huligánlány írta...

És a csoki? az is Müller???
:-)

mannamari írta...

Azért Müller és Müller között is van különbség. Felénk "vidéken" nem minden van abból, amit felsoroltál. De én így szeretem a boltot.