Blogarchívum

Translate

2010. december 21., kedd

Brittercup Winter -- keretben.

Nagyon régen nem mutattam semmiféle himzést, először is azért, mert akkor még karácsonyi ajándéknak szántam amiket varrtam, másik okom , mert sehová nem haladtam, már 2. hete varrtam egy tenyérnyi képet, de még mindíg csak a fele van kész :-(  -- félre is került !!
A múlt hetem  a hímzések végső formáinak  megalkotása , csomagolás kitalálása volt. Aki ismer tudja, nem tudok csomagolni, hiába tudom az eszemmel, hogy a kicsi apróság is többnek látszik egy szép csomagolásban, még sem vagyok ügyes benne. --Most az idén összeszedtem az összes fantáziám, ügyességem, becsomagoltam mindent. Szépen zacskóban álltak, várván, csak felkapni kell és menni angyalkát játszani.!!!  Mikor kiderült, csak januárban lesz belőlük "karácsonyi ajándék ", megpróbáltam valahová elrámolni öket,hogy ne nagyon nyomódjanak, törödjenek, mentek a szekrények tetejére !!!
    És ekkor történt, -- leesett egy kép, összetört az üvege.
     Anyukámnak varrtam rég,  anyáknapjára . :-(
   A képkeret megfogott, és mindent félre söpörve, nekiálltam keretezni . Az idén fordult elő velem először, hogy elkészültem a himzéssel, és nem került keretbe :-(
Szerencsémre, a teljes anyag pont akkora volt, mint a képkeret. Ezt én kasíroztam , a kétoldalú fóliával !
A végén , csak felvattram a képre az eredeti gombokat, és nem bántam meg, így teljes, ezért vettem meg a fonalakat is hozzá, mert azt akartam, olyan legyen, mint amit a tervező megálmodott. Jól van, bevallom, a hóhipe gomb nem tetszett, és én másikat tettem helyette, de így az enyém !
A hétvégi pakolás , rámolás másik eredménye , a renden túl !!!!!ez az újabb hóember , aki még nincs teljesen kész. Nála csak a leszámolható rajz a tervezőé, a fonalak kiválasztása, a karácsonyfa gyöngyözése, és persze a gombok , teljesen az én találmányom.  Nagyon megtetszett MSE megoldása, ahogyan zsákocskát készítettek a keskeny, hosszú himzésből az Anyukájával közösen.  Én is erre készülök! Az anyag egy régebbi Ricó rénszarvas kedvéért került hozzám, de így majd 2 zsákocska lesz belőle.

3 megjegyzés:

Teresa írta...

i love bitter cup, very beautiful work.
Teresa

agnesordog írta...

Thank you Teresa :-)

Emese írta...

Jó végre keretben látni! A többit is ugyanebbe a keretbe fogod cserélgetni? Én is el akarom már nagyon kezdeni (ezt is) : )