Blogarchívum

Translate

2011. április 16., szombat

DFEA Szamárkóró

Rég mutattam, hol is tartok a nagy virágommal. Nagyon lassan haladok, mert most vagyok a buga virágnál, és néha 4 tűvel is bököm, még sem szép. Lehet új szemüveg kellene? Összeöltöm a sarkoknál, és hiába fűzöm ki, öltöm újra 3x is, csak nem lesz szép !:-( Na de a falon nem fog látszani , csak én tudom, milyen.
Régen egyáltalán nem zavart ez a kérdés, mert tudtam, a legjobb tudásom szerint varrok, akkor ez a maximum tőlem, és nekem örömet ad a varrásuk. Az öröm most is meg van, de a végeredmény nem tesz boldoggá, mert nem tökéletes.:-( Mi a baj velem?  Pedig, ha besötétedik, lámpafénynél nem is dolgozom, mert nem tudom megkülönböztetni a fonalak színét, oly annyira közeliek.
Esténként tapogatom a következö anyagait, de még nem vágtam le az anyagot, mert azt hiszem, ez a kép nagyobb, mint a többi, általam tervbe vett. Már csak egy kicsi van a virágból, és 2 levél, valamint a felirat.
Persze, ha itt ülök, és irogatok akkor nem is lesz kész ! :-)
Jó hétvégét !

5 megjegyzés:

Teca írta...

Juuuj, ez nagyon szép, nagyon tetszik! :)

Jucus írta...

Én aztán semmi hibáját nem látom! Persze a saját szemünk mindig a kritikusabb:o)Annyira gyönyörű ez, Ági! Kellemes kis színei vannak!

Emese írta...

Egyre gyönyörűbb!

agnesordog írta...

Szerencse, hogy írtam ezt a bejegyzést, mert ezután gyorsan végigpróbáltam az összes szemüvegem, és megtaláltam a régit, amivel látom a sarkokat is !

Köszönöm!!! :-)

Mariska írta...

Na, ez egy jó hír!
a kóró meg gyönyörűen növekszik.... hajrá!