Blogarchívum

Translate

2011. április 8., péntek

Nikkeleztetni kell a szemmértékem !

Ugyan először a múlt héten kaptam meg a kis családom tagjaitól, hogy itt az ideje elvinnem a szemmértékemet beállítattni, mikor is egy ajándékot ügyködtem készre. De ma,mikor újabb félre- ragasztással kínoztam a szemüket, már határozottan küldtek ! Persze én visszautasítottam gaz rágalmaikat.
Csak azért gondolták, hogy nincs középen, mert nem tengelyesen szimmetrikus a nyúl . Különben is, nekem lesz, nekem pedig jó lesz csálén is, különösen , mivel nem sikerült jobbra, pedig mindent beleadok :-( :-)))

De mikor ebéd főzés közben felkaptam a reggel elkezdett munkámat, nagyon gyanakodtam, majd a centivel tanubizonyságot is kaptam, ezt elmértem !!!! De nagyon !!!! A drága anyagokkal , minden centit hasznosítani kell, de addig tologattam a rámát, hogy kényelmesen maradjon anyag mellette, hogy oda jutott is , csak a nyulacskám füle fog lelógni az anyagról , brühühü!!! Kezdhetem előlről !!!
Ha valaki ismeri a szemmérték nikkelező címét, ne felejtse el megosztani velem :-)))) Köszönöm !!!
Az igazsághoz az is hozzá tartozik , nem akartam én egy darab húsvétos mintát sem varrni, de hát NAGY csábitásnak voltam kitéve több oldalról is. Ugye Andika, és ne feledkezzünk meg Ildikó tűrarátnémról sem, aki ezeket a csodás mintákat adományozta nekem, még a télen.
Kedvcsinálónak csak ennyit, majd mutatom, ha már látszódik is valami !

2 megjegyzés:

EL RINCON DE CHELO írta...

Pero que bonito!!!!! besos

Chelo

Haneczka írta...

aranyos nyuszi ... bravó!