Blogarchívum

Translate

2011. május 2., hétfő

Májusi tanulós napunk !

Már egy ideje , minden hónapban találkozunk mi, hatan a barátnőimmel, egy közös himzős napra, ahol információt cserélünk, ki mit varr, hogyan fejezte be, mit tanult. Ezt azután tovább fejlesztettük, minden alkalommal tanulunk valami újat ! A múlt hónapban a horgolás fortélyait magyarázta Marika, tegnap nálunk ,a hardanger volt soron. Szegény Marikát agyon nyúzzuk, vonjuk, de állja a sarat !!!! Nagyon vártam a tegnapi napot, 2 okból is, érdekel a hardanger, és végre én is vendégül láthattam kis csapatunkat.


Ilyenkor először gyorsan megajándékozzuk azt, azokat, akik a múlt alkalom óta tartották a születés , vagy névnapjukat, illetve azt akinél először jártunk. A dozozkát, Adél kapta, míg az ollótartó Andika ollóit hivatott megóvni. Ezeket én készítettem ! De a csodák csak ezután következnek !
Ezt a virágot Adéltól kaptam !

Ezt a csodás hardangert Marika készítette nekem!
Kaptam még cserepes virágokat, kertész nyuszit, és finom nasi bonbont !
KÖSZÖNÖM LÁNYOK !!!

A hardanger elsajátítása első lépcsőben, hármónknak, akik még nem próbáltuk soha, nem hozott eredményt, mert 3x odavarrtuk, kibontottuk, mert valami szál nem jött ki jól, de mostmár, lehet egyedül gyakorolni, és a kivagdosás részt majd júniusban elkövetjük.
Ennek ellenére, nagyon jól telt a nap, nagyon jól éreztem magam, köszönöm, hogy eltöltöttetek egy napot nálunk.

2 megjegyzés:

Mariska írta...

Máskor is megyünk, ha meghívsz, meg ha a cica nem unja magát a rejtekhelyén! jó volt Nálatok!

Adél írta...

Köszi a dobozkát, megcsodáltam este lefekvés előtt és reggel induláskor, majd eszembe jutott mit fogok benne tartani és telepakoltam szalagokkal. :)
Köszi szépen. Csókolom a macskát. Remélem eddig kijött a szekrényből.