Blogarchívum

Translate

2011. május 27., péntek

Újra belelkesültem

Történt ugyanis, itt bóklászva a blogok között, rátaláltam egy olyan oldalra, ahol a tulaj kapcsos pénztárcákat készít. azonnal eszembe jutott a rengeteg szaladozásom bördíszművestől, bördíszművesig, hogy hátha tudnék én is csináltatni magamnak a hímzésemből . Minden honnan lelógó orral jöttem el, mondván, már nem készítenek ilyet, vagy azért, mert már nem is tudják, hogyan kell, de leginkább az volt a válasz, hogy nem éri meg, mert a kínai tömegárúval nem vehetik fel a versenyt. Hiába próbáltam, némelyik mestert rábeszélni, kifizetem a munkadíjat, kerül, amibe kerül, de mind hiába volt minden szó !  Most , borzasztóan megörültem, láttam magam előtt a hímzett pénztárcák sorát, amikor írtam a lánynak hozzászólást !!! megírva mindezt.
Vártam szépen türelmesen, naponta csak 4x megnézve az oldalát, mikor látja meg a csodás lehetőséget, mit is válaszol !!????  Persze varrni, a muskátlit varrtam.  Aztán semmi , mígnem egy másik valakinek válaszolva a lány írta, hogy - sokszor leírtam már, itt+ itt lehet vásárolni, ha ott nem tudsz valamiért, írjál e-mailt.
Majd kis kihagyással --- ez vonatkozik mindenki másra is ! Na, jól el voltam intézve !!!!

Na, de ugye, nem én lennék, ha ennyibe maradna a történet !
Kaptam elő az e-bay-t, kerestem magamnak megfelelő fém szerkezetet, megrendeltem, most már csak a postást várom. Mivel tegnap a virág kész lett, reggelről nekiálltam feltúrni a szekrényeimet, a sok évvel ezelőtt félbe hagyott kezdemény után.
Szép lyukacsos kongrén van, átkonvertált Puppets fonalakkal !!!! Köze sincs a DMC színekhez.Na de ettől lesz egyedi, most még belehímzek a kedvenc NN fonalaimmal is !! Mi lesz ebből ????!!!
Kicsit savanyú, kicsit sárga de az enyém -- idézve, átírva a klasszikusokat !
Most már csak a leírást kellene megtalálnom, valamelyik régi lemezemen, mert kb 6 éve áll így !
Próbadarabnak tökéletesen megfelel !
Annak viszont örülök, hogy már akkor is ismertem a fémszálakat :-)
Remélem, siker koronázza áldásos tevékenységemet, és lesz nekem is, saját magam gyártotta pénztárcám !

3 megjegyzés:

Monika írta...

Szuper ötlet!!!!!és nekem nagyon tetszik a hímzésed!Várom a kész művet:kiváncsian!

Bernadett írta...

Kivancsian varom a vegeredmenyt.:)

mannamari írta...

Várom a végeredményt.
Szerintem jobb lesz így, hogy te készíted el. Mert biztos hogy egyedi lesz, és büszke leszel rá, hogy egyedül is ment.