Blogarchívum

Translate

2011. szeptember 1., csütörtök

Hú, de gyorsan múlik az idő !

Már is itt van szeptember ! Végre, mert akkor újra találkozom a Barátnőimmel !! Ez a mai bejegyzésem apropója. Nincs egy új ruhám, mit vegyek fel !???? Évek óta ilyen esetekben a nyakamba veszem a várost, elképedek, mekkora ruha is kellene rám, és az milyen szörnyen néz ki, itt túl bő, ott kilátszik a cicim, a melltartó pántom és a hurkám :-( ez nekem nem kell ! :-( az árát meg sem említem ! Én hiába megyek a C&A-ba nem találok semmit magamra :-( Ekkor irány egy anyagos bolt, szépen bevásárolok anyagokból, amiket pár napig ide-oda rakosgatok a lakásban, -- mindjárt megvarrom !!! Azután csak bekerül valami szekrény aljába. Na, ma ott kezdtem a kotorászást  !!! Nyári vászon anyag, szép, nagy piros színű napraforgókkal -- valamikor a múlt században szoknyát akartam varrni belőle ! Ma pedig egy gumis derekú féllábszárig nadrág lett belőle.
Majdnem az ujjamat is hozzávarrtam, annyira kicentiztem.De azért egy pici zsebet is fabrikáltam rá a jobb oldalamon. Semmi szabásminta :-), csak úgy rajzoltam !!! Na de, még egyet már biztos nem fogok tudni :-(
Holnap pedig blúzt fogok szerencsétlenkedni.
Nem tudom, ki hogy volt ebben a szörnyű melegben, mert én csak vízszintesen, könyvvel a kezemben bírtam ki valahogy ! Nagyon szenvedtem a kezemre kinőtt melegkiűtések miatt. Szerencsémre, már szépen húzódnak vissza :-) Az aktuális himzésemmel sem haladtam, jóformán semmit, még mindíg csak a fele kép van készen.



2 megjegyzés:

goblen írta...

Jól néz ki a nacid. Bár először a pici képen katicáknak láttam a piros napraforgókat (piros napraforgó???).
A kötött pulcsira is kíváncsi vagyok ám, arról se felejtkezz meg. :)

Newsee írta...

Nagyon tudsz hogy csak fejből rajzolsz egy szabásmintát ilyen jól!!!