Blogarchívum

Translate

2012. július 16., hétfő

Loose feathers 04

Most , hogy alábbhagyott a szörnyű meleg, visszatértem ehhez a szerelemhimzésemhez. Mint tudjuk, a jó munkához idő kell, de a lassúhoz még több, ezért tartok csak itt. A házikó, kicsit szöszmötölős volt a szemenként más színével :-) és próbálom a szokásostól is nagyobb gonddal varrni, hogy mindenképp különleges legyen. Persze már a sok szép, még nem használt fonal ,  már ad egy különlegességet.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ági, itt gyönyörködöm Nálad már egy ideje. :) Már megint mennyi szépség született a kezed alatt! Mesés ez a V. Enginger minta, egyszerre elegáns és vidám. "Kénytelen" voltam kinagyítani a BBD szépségeddel együtt - két teljesen más stílus, de mindkettő csodás!
Brigi

agnesordog írta...

Köszönöm !
Igyekszem szépen varrni, mindet, bár azért nem mindíg sikerül. A sütik valami mesés tervezés eredményei és nekem is muszáj volt megvarrnom :-)
A BBD pedig azért kihívás, hogy hogyan sikerül a színeket beosztanom, a festett fonal miatt. Szóval ezt is imádom varrni.

Névtelen írta...

Hű, a keretezett képeid is csodásak! A Country Companion mintája még téliesebb hatású a pirosas kerettől, nagyon kiemeli a hideg színeit.
Ugye a hunyort is készre varrod, csak a kiállításra nem viszed idén? Ugye később még szüksége lesz keretre?! :)) Pompás egy sorozat ez a botanikai!
Brigi

Grit írta...

Das wird super!!!
LG Grit