Blogarchívum

Translate

2015. január 19., hétfő

Mennyire elég 1 motring fonal ?

Mindíg meglepődöm, milyen nagyon gyorsan is fogy el 1 motring . Ha nem én varrom, nem is gondolom, hogy nem elég egy kép teljes kivarrásához.

Pedig a hóember mellett van egy" hóember "felirat , és ismétlődik még az alsó faág motívum is , hogy teljes legyen a kép. Sajnos a képen nem jól látszódik az anyag --- zöld színe , amin nagyon  jól mutat a fehér, olyan, mint egy csipke, és pont ezért döntöttem a megvarrás mellett. Azóta megtaláltam, hogy ez már igazándiból a 2. ilyen jellegű kép , hisz a CCN Snowflake-Serenade előbb született. Erre az anyagra nem biztos, hogy választhatnám, hisz csupa kék a fehér melletti tónusa.
De lehet egyszer azért sorra kerítem majd. Bár ma egész délután ilyen képkeretet kerestem a neten-- sikertelenül. Abban azért tudnám nézegetni a falon. 
Most megyek, veszem elő a következő motring fehér fonalat , mert ha csak a számítógép előtt ülök, akkor a hímzésem sose készül el, és már varrnám a Renátó Parolin SAL-ban a szivecskéket.
Szép estét !

3 megjegyzés:

Tündérke írta...

Nahát, én sem gondoltam volna...
CSodaszép lesz!

agnesordog írta...

Köszönöm :-)

Edit írta...

Olyan jó kis mintákat hímzel!
Hasonló keretet esetleg te is tudnál csinálni, pl. sima fa keret, fehérre lefestve, a négy sarkára süthető gyurmából valami hasonló mintázat (ezt mintázhatod úgy, hogy egy szép poháraljat nyomsz a gyurmába... a lehetőségek tárháza határtalan).