Blogarchívum

Translate

2015. augusztus 18., kedd

Happy Halloween ! KÉSZ

Ma végre befejeztem !
Nem kis kép ! 10cmX 38 cm a himzés része !  Most még nézegetem egy picit, hogy kitaláljam milyen legyen a kész formája . Rengeteg fonal került bele,csak  a fekete 59 méter volt . Onnan tudom ilyen pontosan, mert nagy fekete felhasználóként , csévéről varrok, és mindíg 10 métereket vágok le és egy nyamvadt szálacska maradt belőle. Nem is gondoltam, hogy ennyi sok fonal kell hozzá , na + majdnem 2 hét --- óriási hőségben. 

6 megjegyzés:

Márti írta...

Nagyon tetszik és tényleg nem kicsi! :)

Klaudia írta...

Szép lett :)
...és tényleg, lassan itt az ősz....

EL RINCON DE CHELO írta...

Que bonito!! aunque aún falta para Halloween.....;-))

Vera írta...

Nagyon szép lett! Egyre jobban tetszenek az ilyen minták... hímzések..Egy-két kicsit már én is hímeztem, pedig pár évvel ezelőtt azt mondtam ilyet soha... ennyit változunk... fiatalodunk?
Ági nagyon gyors vagy... kérdezhetem hogy mi van a blackwork hímzéseddel?
Szép hímzős hétvégét!

Mari paz írta...

It is fantastic I love is very nice. Kiss

agnesordog írta...

Vera !
Sajnos,egyenlőre feladtam a BW kísérleteimet, mert már vagy 4 munkát hagytam félbe az idén , és nem akarom ezt a számot növelni, inkább csökkenteném . És mindíg valami betolakszik a sorba, hogy el szeretne készülni. Most, hogy jobb lett az idő, 4 határidős ajándék fog sorra kerülni, és majd télen előveszem a madarakat, mert azok nagyon tetszenek !!!! Igaz, azokhoz még szürke anyagot kell beszereznem, hogy jól látszódjék rajta a BW öltés . Szóval még nem adtam fel teljesen, csak eltoltam őket.