Blogarchívum

Translate

2015. november 17., kedd

Ajándékok 02

Volt itt tegnap hula-tánc + minden , mikor megérkezett a postás :-)
Kezdek megnyugodni, mindenkinek lesz valami kis meglepi a családunkban , senki nem marad üres kézzel .
Ezek a süti készítő eszközök  Lilla unokámat segítik majd a saját ajándék készítésében .
Azután érkezett egy Dimensions készlet is -- ami többször lesz ajándék , most így becsomagolva és azután jövőre, ha neki állok megvarrni  
Ahogy így elnézegettem a fonal kupacot, már kezd tudatosulni bennem, miért is hagyom pihengetni a sok készletemet a láda fiában  :-(  Miért is veszek Veronique-tól mintákat ! mert itt saját magamnak kell hozzátenni a fonal kupacot , és mindíg azzal mentegetem magam, hogy csak kicsi fog fogyni minden motringból --- vagy nem ! De belegondolni , hogy egy maréknyi fonalat kell beledolgozni egyetlen képbe , az elveszi a bátorságomat, hogy egyáltalán bele kezdjek. Kell magam biztatni, hogy igen is van annyi kitartás bennem, amivel be is tudom majd fejezni , ha sikerül elkezdenem.  És muszáj lesz elkezdenem, mert ajándékba kérték a gyerekeim :-) Tehát jövőre Dimensions készlettel kezdek .
De addig még sok víz lefolyik a Dunán :-) és nekem is sok dolgom van , pl  hogy a nagy fekete zacskóban érkezett ömlesztett dolgokat szépen kultúráltan becsomagolva tudjam átadni majd karácsonykor. Mikor kinéztem őket, megnyugodtam, minden szépen dobozban fog érkezni, és nem lesz más dolgom, mint karácsonyi csomagoló papírba becsomagolni ---- hát nem ! a posta költség, illetve a nagy terjedelem miatt , ez máshogy alakult ! :-( 
Így én gyártom a csomagoló dobozokat, mindjárt karácsonyi mintás kartonból , hogy megspóroljam a csomagoló papírt és a ráfordított időt is .
Még nem vagyok tökéletes dobozgyártógépsor -- még van hova fejlődnöm, de azért így már odaadhatóak az ajándékok . Rájöttem, hogy ennél a munkánál is fontos a milliméteres pontosság, mert ha félrecsúszik a snícer egy gondolatnyit, már csálé lesz a doboz. :-(  Na-de ki a tökéletes ?  mi emberek csak törekszünk rá :-)

4 megjegyzés:

Monika írta...

Egyik évben én is cipősdobozokat borítottam be karácsonyi csomagolópapírral.Még mindig megvannak. csak akkor van gond,amikor nem akkora az ajándék,hogy beleférjen a dobozban.:)

JuciKa írta...

Az ajándékok is izgalmasak, készletről nem beszélve. Viszont engem a doboz készítés folyamata fogott meg, hogyan csinálod?

Tüzes Beáta írta...

Nem értettem miért mutatsz szemetes zsákot? Persze hülyéskedek, de az új bejegyzések apró képén ez....
A Dim készletek szuper jók! Én a múlt héten megnéztem a Riolis.ru orosz oldalát, mert azt hittem egyenesen a gyártótól olcsóbban meg tudom venni a készleteket. Megtetszett egy minta és amikor átszámoltam rúbelről ft-ra 60 ezer jött ki!!!! Még soha nem láttam ilyen drágán készleteket. Azt el kell ismerni, hogy gyönyörűek. Hátrányuk: nincs megadva melyik DMC fonállal helyettesíthető. Nem kell.
A dobozkák édesek. A fonalakat meg ne sajnáld! Most szeretünk vele dolgozni, ki tudja mi lesz évek múlva.

Emese írta...

Szépek lettek a dobozok és biztos jó sok kincs lapult azokban a zacsikban is amiből meg lehet majd őket tölteni : )
A készlet pedig nagyon szép, kitartást majd hozzá!