Blogarchívum

Translate

2015. november 24., kedd

Miért az a következő ?

Sokat szoktam ezen a kérdésen agyalogni, mert hímzés közben ráérek ilyeneken törni az agyam.
Biztosan már kiló számra mérhetném a kinyomtatott mintáim mennyiségét, pedig csak azt nyomtatom ki, amit akár most azonnal is elkezdenék. De mégsem tudom a választ erre az egyszerű kérdésre, --- miért pont ezt kellett megvarrnom? Van tervem úgy kb, milyen típusú dolgokat szeretnék megvarrni az előttem álló hónapokban , rakosgatom is a mintákat , nyomtatok ki rengeteget , és mégsem az fog következni, mikor épp elkezdenék valamit , --hanem elém ugrik valami, jártamban keltemben , és nem hagy békén, nem hagyja, hogy azt varrjam, ami tervben volt, amit nagyon akartam varrni-- még a múlt héten -- hanem muszáj új anyagot kotornom elő, és nekifogni, minden észérv ellenére  - mint például, ezt itt ! Már azt sem tudom , hol ugrott a szemem elé , de  nem hagyott békén :-)
Most megyek, és készre csinálom -- ki kell próbálnom a legújabb zsinóromat , ami ugyan kicsit keményebb a szokásosnál, de csillámos fehér , és remélem feldobja a kész hímzést.
Nos, elkészült , de nem a csillámossal , hanem csak egy közönségessel.

7 megjegyzés:

Vera írta...

Nagyon szép lett!Nekem is van, igaz csak pár darab kinyomtatva, de biztos minden alkalommal más kell..és újra nyomtatni kell...
Hiába ha jön egy HÚ_HA::: annak kell neki állni...
A lánykád is szépen alakul...

Emese írta...

Nagyon szép lett! És jó ez így ahogy van. Azt kell hímezni ami ellenállhatatlanul akarja, hogy meghímezd - tervek ide vagy oda... : )

Mari paz írta...

It is a work very nice whit a colour very Christmas. Kiss

Monika írta...

Csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anette kincsei írta...

Nagyon szep lett! Nem hiaba, hiszen a cica is segitett. :-)

Tüzes Beáta írta...

Ezen nem kell gondolkodni. A válasz: csak.
Van válasz. Érdekel? Gyerekkori élmény.
Mindegy is, szép!

EL RINCON DE CHELO írta...

<Te quedó precioso!!!!