Blogarchívum

Translate

2017. augusztus 7., hétfő

Hűtő hóemberke

Az esernyős képemet csak kertben akartam készen mutatni , de még egy darabig várat magára a keret. Egy hete elzarándokoltunk az új Ikeába , hogy majd ott veszek kész keretet, de olyat nem találtam, amit itthon a számítógépen kinéztem :-( Hatalmas tér, tele berendezett szobákkal, kis lakásokkal , rengeteg eladó, vásárlásra szolgáló számítógépes állomások . Most semmin nem akadt meg a szemem, csak a hűtött tér volt a kellemes legalább 2x, ha nem 3x akkora , mint az Örsvezér téri .
Na de nem erről akartam írni igazán, hanem, hogy csak egy fél óráig voltam munka nélküli , mert körbenézni leültem a géphez, és azonnal megláttam az új szerelmeimet --- nem is kell találgatni ----hóemberkéket !
/The picture is from  issue 140 Cross stitch Gold magazin /
Hiába gondoltam, hogy hűteni fognak ebben a gatyarohasztó melegben, azért csak voltak napok, mikor nem bírtam tűt fogni a kezembe , csak vizes törölközővel a homlokomon feküdtem . Megint felülbíráltam a tervezőt , mert lehagytam arany szállal a francia csomókat a hóemberke körül . Még egyes ikszeket lehetne köré varrni, mert azt lehet még rögzíteni, de francia csomóknál kellene alul vezetni a szálat, de az nagyon átütne . Így most az enyém ilyen lett.
 Ma kezdem a következőt !

6 megjegyzés:

EL RINCON DE CHELO írta...

Que bonitos!!

Tüzes Beáta írta...

Én nem csodálom, hogy megakadt rajta a szemed!! Tündériek!

Vera írta...

Nagyon szépek ezek a hóemberkék......
Kedves Ági! Köszönöm a kiegészítést! Én nem csak olvastam, de anno írtam is hozzá megjegyzést.Hiába ... felejtünk..

goblen írta...

Szép lett! Lehet, hogy a hóesés elpárolgott és mintha a kabátja is kifakult volna a nagy melegben. Nehéz színtartó fonalat találni. :D

agnesordog írta...

Andi ! biztos még nem volt érkezésed tájékozódni a 2017-18-as téli trendek iránt, de mi nyomon követjük a divatot, és ezért készült a fiúk ruházata pasztell színekben . Más években biztos erősebb színek dominálnak, de az idei egy lágy, finom vonalvezetésű kollekció . A hópihe ikszeket pedig mégis csak rávarrom, és arany szállal, hisz mind körül repdes valami !

goblen írta...

Hát igen, lemaradtam... Így jár, aki túl sokat dolgozik.