Blogarchívum

Translate

2021. április 9., péntek

Tavaszi libák !

Anna Petunova megkedveltette velem a libákat . A téli verziót, csak nézegettem , de valahogy nem éreztem késztetést összeszedni hozzájuk a fonalat . De idén már vártam, mikorra készül el Anna az újabb tündéri libapárral . Ez volt a kedvencem
Gyorsan elkészültek . Először doboz tetőre gondoltam tenni őket, de az éjjel megálmodtam, neszeszert varrok belőlük. Rá kell szánnom magam, átnézni a több kilóravaló anyagot, hogy megtaláljam közöttük a libásakat. Majd beszámolok, amikor teljesen elkészültek de holnap itt lesznek a Barátnőim a szokásos varrónapunkra , és kellemes csacsogások közben dolgozunk , és finomakat eszünk. Most ebben a nagy bezártságban még jobban várom ezeket a havonkénti találkozásokat, mint normál időben . Teljes feltöltődés , boldog napok ezek , amit jó társaságban töltünk egymással . Vigyázzatok magatokra ezután is . Jó egészséget !

4 megjegyzés:

Fáni írta...

Kíváncsi vagyok nagyon a végeredményre.
De jó Nektek, irigykedve olvastam a találkozótokról

Rita írta...

Nagyon bájos ez a libás kép!

Tüzes Beáta írta...

Bájos kép! Te is vigyázz magadra, én nem mernék még találkzni társasággal, kivéve ha mindenki be van oltva.

agnesordog írta...

Tavaly csak az őrület kezdetekor hagytunk ki egy hónapot , de azóta is találkoztunk minden hónapban , mert nem bírjuk az elzártságot , kellenek a feltöltődést hozó napok , hogy túl juthassunk !