Blogarchívum

Translate

2024. június 27., csütörtök

Kánikula -- takaró

Hogyan is függ össze ez a kettő , egymásnak teljesen ellentmondó dolog ? Csak úgy , hogy valami oknál fogva mindíg ilyenkor érzek késztetést kötni egy új pulcsit, kardigánt / persze egyik sem készült még el / vagy legalább egy takarót ! /ebből több is elkészült már / bár ebből is van soha be nem fejezhető is :-) Szóval , kitört a kánikula és jött a takaró horgolás ideje nálam . Közre játszhat az a körülmény is , hogy bővítette a szín palettáját a KIK ezeknek a nagy motringoknak
Pár évvel ezelőtt horgoltak a Facén egy nagyon mutatós darabot , én ahhoz kezdtem összegyűjteni a fonalakat . Már vagy 3x elkezdtem, de valahol, valamiért elcsúszott egyszercsak :-( és sajnos nem tudok annyira horgolni, hogy ki tudjam javítani a következő változatnál. Ezért más tervet eszeltem ki . Most horgolom a takaró gerincét képező , 3 színváltozatos nagyikockákat. Majd ezt soronkénti színváltások követik. Ezután ismét nagyikockás sor fog következni , és a befejezése ismét soronkénti színváltások .
Nyaralás, ismét a járdaszigetekre sikerült a foglalás. Éljétek túl a kánikulát ! Jó nyaralást -- aki oda készül . Megyek horgolni ! Egyenlőre írtóra élvezem !

Nincsenek megjegyzések: