Blogarchívum

Translate

2024. július 26., péntek

Konyharuha készült!

Sok éve őrizgettem a szekrényemben, pakolásztam ide-oda évek alatt, keresve, hogyan is legyen hímezve. Most jött az ötlet . Egy kedves új ismerősömet fogom meglepni vele . Mintát most sem találtam megfelelőt hozzá, így csak a nevét hímeztem rá .

2024. július 24., szerda

Esküvős képek !

A Fiaméknak augusztusban lesz esküvőjük, mert csak akkorra kaptak szabadságot . Németországban szépen beütemezik, és nem nagyon térnek el ettől . Szóval , himzést kell készítenem , de milyet ? A menyemet nem ismerem , hisz csak évente egyszer találkozunk , ha hazalátogatnak 2 óra hosszára , mert sok az intéznivaló, és csak futás a szabadságuk . Egy egész konzervatív mintát választottam elsőre. Isa Vautier mintái közül . A felét lehagytam --- ilyen lett
A családom , és a barátnőim is elképedve nézték , hogy szép , de ..... Így hosszú keresés után ezt találtam
Persze , ezt is átalakítottam, mert a tervezője /nem találtam nevet hozzá, ahol vettem / tiszta feketére tervezte az egészet. A fiam kopasz, így csak kontúröltést varrtam az ikszek helyett a fejére is . Nagy dilemmában vagyok ! Megmutassam előre , hogy melyiket is csomagoljam be ,vagy csak ezt a rózsácskásat vigyem ???? mert kettőt nem lehet vinni, hogy ott döntsék el melyik az igazi -- ugye ?