Blogarchívum

Translate

2011. december 1., csütörtök

Szomorú, és boldog nap volt a mai.

Ma volt Mariska utoljára nálunk ajándék készítés ürügyén :-(((((( De az, hogy itt volt az :-))))))))))))))))))))))))
Még egy kicsikét símogattuk dédelgettük az alkotásainkat, de már inkább csak búcsúzó szemmel, bár a szűnk dagad a büszkeségtől-- hogy ezeket mi képesek voltunk létrehozni :-)))))) de abban bízunk, hogy olyan szeretettel fogják használni a Barátnőink, ahogy mi alkottuk őket. Hát ezeket itt ni !
Ma , azért maradt időnk kicsit nézegetni, varrogatni is, persze megint Mariska dolgozott csak, mutatta, mit, hogyan is kell varrni. .-) Ablakot az egész anyagra -- ahonnan egy hóember kukucskál ki a világra. Nyomtattunk ki mintákat is, hátha valami még készül .
Megbeszéltük, hogyan is kellene életre , -párnácskára kelnie a madaraknak. Úgy érzem, megtaláltuk a jó megoldást -- majd holnap elválik.
Gyorsan ki kell találnom valami jó- és főleg hosszú megvalósítású  5-letet, hogy Mariskát el tudjam csábítani hozzánk ezután is.

4 megjegyzés:

Mariska írta...

:))))))
nagy meglepetésként ért, hogy kaptam ajándékot ma, amit örömmel teszek a karácsonyfa alá, nagyon tetszik, köszönöm szépen

Aztán majd kitalálunk valamit, hogy tudjuk folytatni a közös kreatikodást és többször legyen szép alkotónapunk!

xJuDesign írta...

Nagyon örömteli olvasni a bejegyzést:) Egymás tárasságát élvezni, miközben alkotunk, az egyik legfontosabb dolog. Ilyenkor persze csak úgy repülnek az órák! Még sok ehhez hasonló napot kívánok Nektek!

Emese írta...

Ági, ne szomorkodj jövő héten mind találkozunk újra!!! : )

Emese írta...

Ja és biztos kitaláltok még valamit, hogy találkozzatok újra - jön majd a Húsvét! : )))
És kiváncsian várom a madárkák végleges alakját!