Blogarchívum

Translate

2012. április 10., kedd

Megleptem magam húsvétra !

Persze, mert megérdemlem  ! Kencékre költést már befejeztem, mert ugye egyik sem állította meg az öregedésemet azzal, hogy kiadtam érte a pénzt, majd a fürdőszoba polcán savanyodott meg, járt le a szavatossága. Mert magamra, egynél többször nem kentem egyiket sem. :-) Tehát, így egy ezer éve nézegetett készlettel leptem meg magam. Nem, csak 1 éve vágyakozom utána, teszem be a kosaramba, majd veszem ki onnan :-( . Most aztán becsuktam a szemem, és csak nyomtam a gombot. Ezt annyira így sikeredett, hogy egy másikat rendeltem meg --- ez annyira jellemző rám, de tényleg !!!! Madár van rajta és kék, akkor jöhet !
Igen, de a madár a kék, nem az alapanyag !!!! Néztem én elképedve, mikor pénteken meghozta a postás, miért a téli madár érkezett, mikor a tavaszira fájdítottam a szívem. Persze azért erőt vettem magamon és elkészítettem , ha már megvettem, ime , ez a tavaszköszöntő madárkám !

És hogy teljes legyen az örömöm, erre a hétre az árát is lejjebb engedték, 3 dollárral - fél posta klts !! Szóval ilyen az én formám ! De most azért sem vettem meg, hanem tovább fájdítom a szívemet  rá !

4 megjegyzés:

Newsee írta...

Szépek a madárkák, nem csodálom hogy szerelem volt/van. Nekem tetszik a téli madárkád, és én tudom hogy a tavaszi is meg fog érkezni hamarosan :-)

mannamari írta...

Tényleg szép madárkák. Nekem speciel a téli madárka tetszik jobban, bár teljesen megértem a szerelmet a másik iránt.

xJuDesign írta...

A sors akarta így, hogy a téli érkezzen meg Hozzád:) Nálam ő a csúcs! Nagyon szép lett, gratulálok :)

Névtelen írta...

A tavaszt a cinkék hozzák meg, azonkívül tündéri a megvásárolt készlet! Hozzád akart kerülni ez a madárka. :) Egyszerűen bájos. Szeretem a temperamentumodat, a stílusodat, ahogy kommentálod az eseményeket, sose szépítesz. Kívánom, hogy mielőbb a kincsesládádba vándoroljon a másik otthonköszöntő is!
Brigi