Blogarchívum

Translate

2015. október 4., vasárnap

Hétvégi kikapcsolódás

Lassan hozzá kell kezdenem a karácsonyi ajándékok elkészítéséhez . Átlapoztam a tavalyi és régebben félretett hóemberes mintáimat, és újból megállapítottam, hogy a kezem, és a szemem sajnos nem bírja azt a tempót, ami ahhoz kellene, hogy legalább tizedét legyen időm megvarrni azoknak, amiket szeretnék.:-(  Most roham tempóban ezt készítettem el -- elsőre, mindjárt magamnak. :-)
Sajnos, ezután nem nagyon szabad mutogatnom majd a kész termékeket , hisz mind ajándékok lesznek. De ezt még most megmutathatom

Sokat nézelődöm a pinteresten, és ott láttam meg ezzel a megoldással varrva ezt a  Val's Stuff mintát .
Nálam is ott sorakozott, de így sokkal jobban tetszik, mint az eredetiben. Gondolkodtam rajta , illik-e szabad-e felhasználni mások jó 5-leteit, és arra jutottam, igen ! Mert kitette a netre, tehát akkor boldog lehet, ha más is pont ilyenre fogja készíteni. :-) Persze azért kellett hozzá, némi minta ismeret, hogy tudjam, melyik minta is ez , de szerencsére rengeteg hóember a közeli ismerősöm.  És még emlékszem, a keresztszemes találkozókra, ahol, látva, milyen nagyon klassz is egy minta kivarrva, az ember szívesen kedvet kap pont ahhoz a mintához . Tehát nem érzem rosszul magam azért, mert én is így tettem. 

9 megjegyzés:

mari paz írta...

oh that lovely is very nice I lovethe snowman.kiss

Anik írta...

Ez nagyon jó, tetszik!!!!
Az ötletekkel én is így vagyok, mint Te. Van hogy "ellopom" a másét, de volt hogy az enyémet valósították meg! Ismerek egy-két olyan hímzőt, aki rendszeresen szóvá teszi, hogy lopják az ötleteit... De ők általában kereskednek, pénzt csinálnak a szuperjó "ötleteikből", így inkább a zsebüknek fáj, mint a szívüknek... :)

goblen írta...

Teljesen egyetértek! Itt az ideje a karácsonyi mintáknak!
Ja és nagyon szép lett!! Remélem élőben is láthatom. :)

Monika írta...

Milyen volt erre a pöttyös vászonra hímezni? Tavaly nekem nehéz volt.Pedig gyönyörűűűűű!

Cat írta...

Nagyon jó lett! :-)
Szerintem amit felrakunk a netre azt azért tesszük, hogy másokat is inspiráljunk. Én örülök, hogy ha az én ötletemet valaki más is felhasználja. :-)

agnesordog írta...

Ezen a fajta vásznon a pöttyök kemény festék pöttyök, elég nehéz átszúrni rajta, és eltalálni a szálak helyét. Találtam másik pöttyöset , Murano 32 countosat is , arra a pöttyök más festékkel készültek , és normális vastagságú ott is az anyag, ahol a pötty van.Azt hiszem, arra azért jobb lesz varrni.

Tüzes Beáta írta...

Most...már meg mi ez? Mert nagyon jó!!! Honnan vetted az izzósort????
Szuper!

agnesordog írta...

Amerikából, gomb csomagnak.Egy Dimensions hóemberes készletben tekergetnek égősort a fiúk, és ahhoz vettem, hogy az enyémeken igazi égők legyenek , ne csak himzettek .

Emese írta...

Csini hóember cuki díszekkel! : )