Blogarchívum

Translate

2017. október 31., kedd

Új játék ?

Nem tudom biztosan, lesz-e új játékom belőle, vagy csak a pénzt dobáltam ki az ablakon , de ez sajnos csak a kellékek beszerzése után derülhet ki. A képek láttán biztosak lehettek benne , hogy én egy optimista ember vagyok -- miszerint, ha ez másnak sikerült, akkor nekem is fog ! :-) Azt hiszem, minden alkotáshoz szükséges hozzávalót begyűjtöttem amit lehetett, a többit a Fiam hozza csütörtökön , és csak azután lehet neki kezdeni, mert az alapozó festéket tőle kuncsorogtam :-( :-) Addig még párszor meg kell néznem a videót , hogy biztos kézzel fogjak hozzá . Már csak azt kellene kitalálnom, mi lehet a nevük, illetve hol árulják azokat a díszítő gyöngyöket, csüngőcskéket, mert eddig semmilyen hobbi boltban nem tudtak , még hasonlót sem mutatni, Valami gyöngyös boltot kell keresnem, és ott körbe nézni . A koszorú alapot csak tartaléknak vettem, hátha jön valami használható ötletem :-)
Persze , míg ezt a tevékenységet tervezem, azért jár a kezemben a tű is .


Majd mindenről beszámolok, ha jutottam valamire velük ! Addig is kellemes időtöltést kívánok !

3 megjegyzés:

Edit írta...

Megnéztem a videót, nagyon szépek azok a gömbök.
Gyöngyös/kézműves boltban tudsz venni hozzávalókat: különféle formájú gyöngyöket, fém gömböket, gyöngykupakokat, szerelőpálcát (talpas a jobb, arra felfűzheted a gyöngyöket, közteseket, vághatod, hajlíthatod, egymásba akaszthatod, ha a végüket meghajlítottad).
Kíváncsi vagyok a te alkotásaidra! :)

agnesordog írta...

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat ! :-) Gyöngy témában nem vagyok otthon , eddig csak a Mill-Hilleket ismertem és az is elég volt , de most majd kitágul a világom :-) remélhetőleg .

goblen írta...

Én akkor is örülnék egy ilyen szépségnek, ha nem sikerül találnod olyan gyöngyöket, pl szalagokkal is szép lehet. :D
Jól alakulnak az egérkéid!