Blogarchívum

Translate

2019. március 7., csütörtök

Tanultam valamit

A facebook sokszor változtatott amióta használom. Most a legújabb, és legidegesítőbb az örökös reklámozás . Egy bejegyzés az ismerőseimtől, vagy témákról amik érdekelnek, és egy reklám , és ez így váltakozik. :-(  Eleinte , mérgemben alig mentem rá, este , és reggel megnéztem , hátha történt engem érdeklő dolog is . Azután , néha , megnéztem egy -egy videót ..... , hogyan kell, lehet egy sálat 35 féle módon megkötni , vagy hogyan készítsünk papír virágot, dekorgumi karácsonyfa díszt  ....... ilyeneket , és érdekesnek találtam őket , majd megnéztem a Chef ajánlatait , néhányat érdekesnek találtam ugyan, de én nem tudnék úgy zöldséget szeletelni, dinnyevirágot, hajót kifaragni , vagy majd ezt egyszer ki kéne próbálni ------ de a feledés homálya fedi azóta is ezeket a dolgokat . 

De ma másként történt ! Kipróbáltam, nekem is sikerült, guszta, és finom lett az enyém is.
Hozzávalók : virsli, sajt /nála mozarella / nálam füstölt sajt , és leveles tészta , ja és tojás a tészta megkenéséhez .
A virslibe lyukat vágtam, bele a sajt, majd a vékony csíkokra felvágott leveles tésztát körbe , majd átlósan visszafelé is betekertem.  Sütőfóliára tenni, és tojással megkenni a tészta részt . Halvány rózsaszínre sütni a tésztát és  míg a sajt megolvad  - 20-25 perc 200 fokon .
Tadamm, ilyen a késztermék !

Én még ketchupot is tettem az enyémre, és kész a gyors vacsi egy finom gyümölcs teával 
Jó étvágyat ! Próbáljátok ki , ha szerettek kísérletezni az egyszerű hozzávalókkal .

1 megjegyzés:

JuciKa írta...

Valóban jól mutat, találtam már hasonló egyszerű kaját én is a face segítségével.