Blogarchívum

Translate

2019. szeptember 24., kedd

Lábmelegítő !

                           
                                          Már használat közben ! -- és igen , finom meleg ! :-)

7 megjegyzés:

Mari paz írta...

Que bonito está quedando.un beso

Vera írta...

Jól halad a horgolás, egyre nagyobb lesz, és jobben betakarodhatsz vele...
Micsoda gyönyörörűséges ez a """kiscica""".a 8-10 kilójával.A miénk annyira megsértödött, hogy 4 éve nem jön mellém aludni, nem ül mellém, ha csak enni nem kér..nem fekszik rám...Szememet műtötték és nem is érhettem hozzá, apa mindig levette óvatosan rólam, és mondtunk neki, hogy kicsit még várjon... és megsimogatom, és az ölembe is jöhet...Szóval nem felejt...tőlem várja a kaját...kisér, és ennyi...

Tüzes Beáta írta...

De jól néz ki! Mint a kosárfonat. A szélét díszíted vagy másba kezdtél?
A cica békésen pihen melletted. Jó nézni.

Tüzes Beáta írta...

Ági itt olcsón tudsz venni fonalat:https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20190926084438&SearchText=knitting+yarn&switch_new_app=y

Vagy beírod a keresőbe: Ali express,azon benül knitting yard

agnesordog írta...

Bea !
Nagyon kedves vagy , de 42 motring fonalat onnét rendelni sem olcsó mulatság , és nem fogyna a felhalmozott itthoni készletem :-)
Az tetszett ebben a mintában, hogy kis területen dolgozunk, folyton forgatni kell a horgolás irányát , és így növesztjük mégis nagyra a takarót .

Névtelen írta...

Ági, ez a takaró remekül mutat! Mintha különböző szalagokat bújtattál volna át egymáson - vidám és játékos. Ráadásul jó szolgálatot tesz azzal, hogy melegít. :) Cicád elkötelezett segítség, tőle lehet tanulni ellazulást. Valahogy minden jobban megy, ha ott vannak az ember mellett (nálam a két eb a világért sem maradna ki semmiből). :)
Kíváncsian várom a folytatást!
Brigi

Palkó írta...

Szuper jól néz ki ez az alakuló takaró! És annak is örülök, hogy láthatlak :)