Blogarchívum

Translate

2020. november 15., vasárnap

Angyalka

A facebook-n sokszor felbukkan CreativeMamy /youtube/ által készített mindenféle. Néha azt gondolom, ez egészen egyszerű, és nekem is van itthon mindenféle hozzávaló -- akkor nosza , rajta, csinálok én is egy ilyet . De mikor nekikezdek jövök rá, nem is olyan egyszerű , mint ahogy ott látni. Most egy angyalkát próbáltam elkészíteni , nem túl nagy sikerrel .
Volt itthon nekem is műanyag tojástartóm, de itthon más formájúakat használnak, mint ahol Ő él, így én kindertojás dobozából próbáltam elkészíteni. Semmiféle puderem nincs itthon, hiszen én még sose használtam , de ez a legkevesebb hiányossága az enyémnek az Övéhez képest . De azért még máskor is fogok próbálkozni , hátha egyszer sikerül az enyém is szépre.

4 megjegyzés:

Rita írta...

Nagyon cuki lett!

Tüzes Beáta írta...

Sokszor esem én is abba hibába, hogy pont úgy akarom.
Nem ismerem az általad példát, de nekem az angyalkád úgy jó ahogy van. A kedved ne veszítsd, ha felvillanyoz valami. A hasonló is kellemes.

Vera írta...

Azért jó, hogy próbálkozol...Szeretem ahogy leírod, mi történt, amig készült egy-egy mű...

Fáni írta...

Semmivel sem rosszabb, mint az eredeti. Szerintem még jobb is, hogy egyéni. Mi tavaly csináltunk a lányommal, azt mondta, olyan lett, mint egy "betépett" angyal, és ott volt a karácsonyfán. Mer ez csak a mienk :)