Blogarchívum

Translate

2020. november 28., szombat

Szaporodik a csapat !

Egy hét alatt kettő hóemberrel is elkészültem . Tervezni nem tudok, de más kész terveit a saját izlésemre formálni igen . Így most is felturbózam kicsit a mintát.
A harang szinek mellé egy fémszálat is fogtam , ami stimmelt az adott színhez . Szépen csillog, ha ráesik a fény .
A csizma szárára, a kabát újjára, és a sapka peremére kiszőrözhető fonalat választottam .A zsákját aranyszínű gyöngyökkel díszítettem ,és gyöngyöket kerestem a lábának is. Szerintem, jól sikerült a felcicomázásom, mert a Férjemnek is tetszik nagyon . Azt kérdezte --ezeket ugye nem adjuk oda senkinek se ? Szóval ilyen lett a harangos fiú !
Azután pihenni akartam , mert a plasztik lap tartogatása kicsit fárasztó a bal kezemnek . Pihenésképpen elmentem nézelődni a tervező dolgai közé , és egy újabb hóember került fel a webárúházba . Persze , azt is megvetettem Apával, és véget is ért a rövid, fél óra pihenőidőm . A következőhöz kezdtem összeszedegetni a fonalakat , és mivel elég nagy terület van azonos színnel varrva , ezért gyorsan kész is lettem ma reggelre , már csak a kontúr és összeállítás maradt hátra. Ezt most nem nagyon alakítottam át, csak itt -ott kapott plusz kontúst, vagy ezüstöset -- a fenyőfa -- ! Még az előző hóember lábához kerestem a régi gyöngyös dobozomban, ahol megtaláltam 100 évről ezt a vékony drótot , és sikerült drótlábat fabrikálnom ennek a mosolygós fiúnak .
Ma délután tényleg pihenek , kivasaltam az ágyneműket , és most megyek rendbe teszem a szekrényt . Jó pihenést ! Vigyázzatok magatokra , és a családra !

1 megjegyzés:

Fáni írta...

Nagyon aranyosak ezek a kis hóemberek :)