Blogarchívum

Translate

2021. március 25., csütörtök

Családi album készült

az ezév februári orosz keresztszemes újságból . Mikor megláttam a mintát , egyből tudtam, ezt meg kell nekem varrnom :-)
Ott tojásmelegítőnek használják, de rájöttem varrás közben, a Dédikéim még nagyon kicsik ehhez , így valami mást kellett alkotnom belőlük. A sok ötletelés után ez lett a kész állapotuk . Egy füzérként lehet majd felakasztani öket a falra, ahol az alkotásaim sorakoznak . Vagy kinek kinek a szobája ajtaját is díszítheti , majd Ők eldöntik . Nagyon gyorsan kellett dolgoznom, hogy elkészüljek még húsvét előtt , és a sok csokit rejtő csibével együtt elvihessék . Már alig várom, hogy láthassam őket, olyan nagyot nőttek az elmúlt egy év alatt , és csak 2x láttuk egymást élőben azóta.
Persze , megint nem követtem a fonal ajánlásokat, hanem saját ötlet alapján dolgoztam, fémszállal bolondítottam meg néhol:-) Így nem maradt időm magamnak új húsvéti apróságokat készíteni, pedig van egy pár darab kinyomtatva :-), de még van egy hét, hátha késül még valami addig . Vigyázzatok magatokra . Kellemes hétvégét !

2 megjegyzés:

Tüzes Beáta írta...

Tündéri már megint!

Csandi írta...

Helyes kis füzér lett :)