Blogarchívum

Translate

2011. február 6., vasárnap

Elköltöztünk

Nagy boldogság számunkra, hogy az évet ilyen jó dologgal kezdhettük ! Egyre jobban formálódik az otthonunk. Napról napra jobban tetszik .
 Itt alakul a konyha !

    Addig addig teszem be egy szekrénybe, veszem ki, majd teszem egy másik, jobb helyre a konyhám kellékeit, míg csak sikerül megtalálnom mindennek a megfelelő helyét. Persze itt is az a gond, nekem mindenből sok kell, most nincs hozzá elég tárolóhely :-(, :-), így kerültek a szekrény tetejére a lekvárjaim, évek alatt bespájzolt ital készletem. Lehet egy designer nem ezt tartaná megfelelő elhelyezésnek, de épp rá tudtam csukni a szekrényajtót mindenre !!!!!


    Már csak 6 doboz van kicsomagolatlanul, persze tele az én himzős holmijaimmal, amikre nagyon kell vigyázni. De majd ők is megtalálják a saját helyüket !!!
   Alig várom a holnapi napot, ha az égiek, és a család férfi tagjai is úgy akarják,végre lesz függönyünk is!!!
Mindjárt reggelről kapom elő a varrógépet, és állok neki beszegni a szép tulipános függönyt, amit választottam, és készítek hozzá ugyanolyan megoldású sötétítőt is. Ha kész, ígérem teszek fel képet is hozzá.
   Több minden megújult, kicserélődött, mert nem nézett ki jól egy szép, új modern lakásban , így most megint sok évre le van a bútorok gondja :-),


 még új székeket szeretnék az étkezőasztalhoz, de az újabb vagyon, és a mostaniak is fiatalok, csak ülni rossz rajtuk. A Fiam szerint napokig járjak a bútorboltba-- elő ülni!!! Ha több nap után sincs tőle bajom, akkor érdemes a megvételre. Egyenlőre, csak új ruhát kapnak a régi székek, persze az is sk.kivitelben.
   Csodás világos a nappali, még fél ötkor is világos volt. -- bár lehet csak azért, mert megyünk ki a télből?
   Naponta dilemmázom a képek felrakásával, illetve nem felrakásukkal. Kell-e nekem 19 sün a falamra? Hol --kell a válasz, hol -- mi a fenének? Egyenlőre még ők is dobozban lapulnak. Megint csak egymás mellé szorosan - férnének el, és újnak nem is maradna hely, nem tudom, mitévő legyek. Mindenféle jó tanácsot szívesen fogadok :-))), hogy könnyebb legyen a döntést meghoznom.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szeretnék látni képeket,a költözés olyan izgalmas!!!

Pillekata írta...

Érezzétek nagyon jól magatokat!!

bence6 írta...

Nagyon izgalmas lehet a költözés, berendezkedés, és gondolom hulla fáradt lehetsz. A konyhában én is használom a szekrény tetejét.
Sünökről sajnos nem jutott eszembe semmi értelmes.

Newsee írta...

Nekem tetszik a konyhád és a lekvárok is jó helyen vannak. A sünökkel még várj szerintem, mert amikor minden a helyére kerül lehet hogy ők is megtalálják az optimális helyet. Ha nem akkor is valamilyen megoldásban biztosan láthatóak lesznek.

dékata írta...

Nagyon jól alakulnak a dolgok! Lassan minden a helyére kerül, látom Apa számítógépes kuckója már működik, tehát otthon vagytok:)Mi annak idején rengeteget költöztünk és akkor voltunk otthon, ha a TV a helyére került és működött;-) Jó olvasni a bizakodó beszámolódat, várom a folytatást!

Adél írta...

Gratulalok Agi innen a messzi Madridbol. Latom mar birtokba vettetek az uj feszket.

A lekvarok legjobb helye a szekreny teteje, de ha nagyon zavarnak, en segitek. Rendezz e egy lekvarevo talit. :)
Adel