Blogarchívum

Translate

2012. április 12., csütörtök

Csoportos nagytakarítás !

     Ma két barátnőmtől is hallottam, kellene nagytakarítást tartani, átrámolni, selejtezni az anyagaimat, mintáimat, megkeresni a régóta elbújva lévő dolgaimat.
Nosza, nekem sem kellett több, hisz épp azon a kis szabadidőmön vagyok, amikor is csak Maszival, ketten -egyedül vagyunk itthon, és épp takarítás közepén. Ha nincsenek itthon a Fiúk, akkor lehet, szabad csak ilyet megejteni, mert másként szívbajt kapnak. !! Rámolni, pakolni mi is tudunk!!! Én kipakolom a szekrényem, mire Maszi benyomúl a megüresedett helyre. / A fényképből csak nagy sötét homály lett./
                           Előkerült kincsek --- csak erős idegzetűeknek ajánlom !!!!




És a végén, egy csomó, félbe hagyott holmi, kinyomtatott mintákhoz, összekészített fonalakkal !!! és egy terítőanyagot is találtam , egy másikat félbehagyva, és 2 függönynek levágott darab anyagot, összekészített fonalkupacokkal !!!! SZÖRNYŰ !!!!! Tudtam, hogy sok mindenem van, de ennyire nem is gondoltam.Mert a nappaliban tartom azt a közel ugyanennyit, amiről az van mondva, mindjárt elkezdem, csak még befejezem, amin épp dolgozom !!!!!  De legalább, most megkerült a majdnemkész zoknim, amit még tavaly számítottam befejezni, csak a találkozó után olyan jól elcsomagoltam, hogy eddig nem találtam meg.
Pont visszarámoltam mindent a helyére, kész lettem mindennel, mire Apácskám megérkezett a bevásárlásból.
Most van újra sok tervem, amit be kell fejeznem, újba nem nagyon bökök, persze csak ha jön az új szerelem.
De mindez csak azután következhet, ha már kész az, amin épp most ügyködöm.

10 megjegyzés:

erdoseva55 írta...

Micsoda kincseid vannak! Gyönyörűek! Sokáig nem kell gondolkodni, hogy mit is hímezzél:)
Az a csodaszép kék árnyalatú őzikés csizmácska a kedvencem! Nagyon szép színei vannak!:)
Jó munkát hozzájuk!:)

Rozy írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz, igazi kincsek! Mindig azt hittem én vagyok az egyedüli aki egyszerre több munkába is belekezd. Örömmel nyugtázom, így a blogok olvasgatása közben, hogy vannak társaim is.
Kellemes hímzést kívánok!

mannamari írta...

Hú micsoda rejtett kincsek. Most gondolom kedvet kaptál egy csomó mindenhez a kupacból.

goblen írta...

Olyan jó néha átnézni, hogy mi minden szépsége van az embernek és a félbe hagyott daraboknál meg emlékek jönnek elő. Szép tevékenységet találtál.

Névtelen írta...

Egy ilyen "raktárkészlet" minden kézimunkázó álma... Teljesen érthető, miért adtad a blogodnak a címét. :)) Ági, örömteli alkotást ehhez a sok szépséghez!
Brigi

Andulka írta...

Neked tényleg Kincsesládád van! :-)

xJuDesign írta...

Jaj de jó, jaj de jó! Üdv. a Hörcsög Klubban :)))))))))))))))

Eleonóra írta...

Na, pont ugyanilyen hörcsög vagyok én is! Tudod, mi a legjobb benne? Néha már el is felejtem, milyen kincseim vannak, és mikor rábukkanok, újra örülhetek neki! (Bár most hozzáfogtam a készletcsökkentéshez - most a meglévőekből hímzek, addig igyekszem nem venni újakat - ha sikerül ;) )

Dóra írta...

Ah! Micsoda kupacok!:-DDD

EL RINCON DE CHELO írta...

Madre mía cuantos kits!!! necesitarás un par de vidas para bordarlos todos!! yo también tengo algunos pendientes......besos

Chelo