Blogarchívum

Translate

2012. május 1., kedd

Kezdj valami újat !

Pénteken este jutott el a fülemig ez a kampány felhívás , és azonnal eldobtam, ami a kezemben volt !!! Mert bár majd egy hete ügyködtem egy biscornun, de még a 2 részen a széle sem ért körbe :-( -- megy a soha be nem fejezősök közé :-( . Gyorsan előkaptam , a már egy ideje dédelgetett bannerem, csak akkortájt nem találtam meg a megfelelő színt. Most igen, a DMC 4045-ös zöld, színátmenetes fonalát. Az eredeti mintán feketével kellett volna az egész képet varrni, de én megint variáltam, és elégedett vagyok az eredménnyel.
A szöveg átírásán is gondolkodtam, de nem tudtam ilyen szépen elhelyezni, így maradt az ABC. Nagyon tetszik, jól sikerült a felrögzítés is, pont ide illettek a macskás gombjaim.

Más !

                         Jó dolog ez a sok nap pihenő, legalább tud pihenni mindenki !!!
Csak a csomagjaimra így sokkal többet kell várakoznom, mert pénteken még nem érkeztek meg, sajnos, mert akkor egészen más újba kezdtem volna. De azért majd annak is eljön az ideje.
Addig is még -- jó pihenést ! míg tart a nap.

5 megjegyzés:

Dóra írta...

Na, ha olvastam volna ezt a Kezdj valami újat! felhívást, akkor most én sem egy RR-rel molyolnék:-DD

Mindig tudnék újat kezdeni, de mostanában inkább nem csinálok semmit, ha nem az aktuális hímzésemmel foglalkozom. Így elkerül a csábítás. Hülye módszer, de beválik.

Ja, a macskás hímzés nagyon tuti, a gombok meg állati aranyosak!

agnesordog írta...

Dóri , ez a mostanában nem nagyon csinálok inkább semmit, szerencsére nem nagyon igaz ! A gyerekeid mellett igen sok, és szép munka kerül ki a kezeid közül :-)))

Emese írta...

Szia Ági! Szuper lett!!!

goblen írta...

Nagyon szép lett! Megérte, hogy mindent eldobj a kedvéért. :)

Maggitle írta...

Very cute!