Blogarchívum

Translate

2012. június 16., szombat

A Berries táskák és a mai nap !

Ma  nálunk volt a varrócskás nap , azzal a nem titkolt céllal, hogy végre, mindenki táskája kész állapotban legyen a nap végére, mert ezután  mindenki nyaralással, vagy munkával tölti a hétvégéit is, így most őszig ez volt az utolsó találkánk. Tehát a táskák voltak napirenden ! Marika és Emese szétfejtették, amit legutóbb varrtak, így mi Andival a sajátjaink felé fordultunk , vagy inkább hazafelé , mert pont az maradt csak otthon.
Így én varrtam, bőszen, megvarrom, kifordítom letűzöm, varrom le a sarkait, majd gyors megszemlélés, mielőtt bebélelném, és -- éljen, megvarrtam fejjel lefelé , ekkor beálltam a fejtők közé. Én szokásomhoz híven, -- renitensen, más anyagra, más formát választottam -- olyat, amit meg is tudok varrni, mert elárulom, nem olyan egyszerű táskát varrni, mint néhány oldalon látjuk, hogy naponta egy- egy újabb " csodatáska "kerül ki a Lányok,  Asszonyok kezei közül. A cipzárak, mindíg kifognak rajtam. Hol kezdődik, de miért nem ott ér véget, és ki és hogyan varrja le a végét, és miért is lett olyan hullámos, mint a felgyűrődött országút???!!! Ezekre a kérdésekre nem ismerem a választ, és ma sem kerültem közelebb a megfejtéshez :-)
Ezért, az enyémen NINCS cipzár., sőt semmi sincs rajta, és nem is táska, csak egy szatyor, de nagyon csini leszek a nyári hőségben, cipelve benne a strandcuccát a családnak.
                                                                  Ime !

                                                                 I'm and my new bag :-)

A folytatást majd a Barátnőim tollából megtudhatjátok ! Jó hétvégét mindenkinek.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Congratulations on your lovely finish - it's made a beautiful bag.

agnesordog írta...

Thank you Milly :-)

Andulka írta...

Szuper lett a táskád!

Adél írta...

Gratulálok Ági, nagyon szép a szatyorkád. :)

Анна Гончарова írta...

Прекрасно!!!!!!!!!!!