Blogarchívum

Translate

2012. december 19., szerda

Szárnysuhogások


Hétvégén a Lányommal, és az Unokáimmal rendeztünk kreatív napot. Volt itt minden , szalvétázás, festés, karácsonyi képeslap készítés, különböző szívecskék is gyártódtak , és zokni -hóember is készült .... és még ki mit gondolt ki, én csak az alapanyagokat rámoltam elő, az újabb és újabb ötletek alapján.


 Itt állnak sorban, az én hóember, rénszarvas gyűjteményem között. Sajnos, csak egy darabot kaptam, bár  mind igen aranyos lett , de csak korlátozott számban férnek el a lakásban.
Akkor , én nem alkottam semmit, csak mindenhol fogtam, tartottam, kötöttem, és folyvást belebeszéltem mindenbe. De ma rám jött az alkotási láz, és a karácsony blogon látott angyalkákat próbáltam  Barbi útmutatásai alapján elkészíteni én is. Eleinte igen rondácskák lettek , de a végére már egész elfogadható arcot sikerült készítenem.
Ők fogják majd a szaloncukrot hozni, a szomszédaim ajtajára karácsony estére. Köszönöm az 5-letet :-))))

3 megjegyzés:

Unknown írta...

De jóóóóóóó nézni ezt a csendes, gyönyörű együtt munkálkodó családot! A női részét. Nagyon szép és kedves figurákat készítettetek.
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Unknown írta...

Rövid időn belül ide vissza kellett jönnöm. Lenyűgöző a sok fiatal koncentrálása a munkára. Jobban bele feledkeznek, mint Te! Az elkészült munkák pedig nagyszerűek! Érdekes a cserép belseje díszítve, mint mécsestartó. Szép.

Névtelen írta...

Boldog karácsonyt és új évet, sok örömteli alkotást!
Brigi