Blogarchívum

Translate

2013. március 24., vasárnap

Húsvéti előzetes

Már hét elején is látszódott, hogy szépen lassan csappan a lelkesedésem a hóemberek iránt. Igy nem nagy meglepetés, hogy még kedden este, nekiláttam a legújabb Tralala mintának ,

ennek a csirkének.
Egész héten varrtam rendületlenül, sőt még tegnap Andikánál is böködtem, hogy mielőbb kész legyen, és este, addig nem feküdtem le, míg az utolsó öltés is el nem készült.  Sajnos, nincsenek Atalie fonalaim, ezért ismételten improvizálnom kellett, és szerencsémre, találtam nagyon hasonlót a Threadworx fonalaim között.
Az anyagot is mást választottam , mint az előírás, mert nem látom szeles, sötét napokon a 32-es anyag lyukjait :-(  , ezért a kész méretem is sokkal nagyobb, de húsvéti dekorációnak, pont megfelel.
Tadamm, !!!! egy ilyen helyes kis akasztós kép -- halkan jegyzem meg, nem csálé, mint itt a képen, de sajnos, nem tudom mit kellene másként csinálnom, hogy élethű legyen a képem :-(

Egész héten kapacitáltam Mariska barátosnémat, hogy vegye csak elő a varrógépét, és fejezze csak be a meghimzett munkáit , közben arra gondolva, majd csak magam is kedvet kapok :-) és így is lett.
Hiába rakosgattam, már 2 hete, még is csak így, most készen láttam meg, és csak a fényképen, hogy a nagy tervezésem, kiszámításom, dacára, nem folytatódnak a csíkok, sem vizszintesen, sem függőlegesen :-))))
de hát kérem, ez vagyok én -- kicsit ferde, kicsit nyomorék, de az enyém :-)))) ezt sikerült összehoznom !

---- és az utolsó, lehet azért, mert nem varrtam rajta semmit, de egész jó lett. Emlékeztek a színváltós fonalas szívemre, még januárból ? Ez a kész formája :

9 megjegyzés:

Angi írta...

Mindegyik alkotásod gyönyörű, de ez a húsvéti Tralala nagyon-nagyon édes, annyira tetszik!

Rita írta...

Jaj, de szépek lettek!

Eleonóra írta...

Hű, ez a tralala nagyon szuper lett! És a szíves dobozkád is remek. A fotózásról meg annyit, hogy én is képes vagyok tökéletesen négyszögletes formájú képet úgy fotózni, hogy minden oldala ferdének látszik, mint a pisai torony... :)Oda se neki!

Niki írta...

Annyira aranyosak és vidámak lettek!:)

Mariska írta...

Aztán kérem ne tessék panaszkodni, hogy milyen kevés munkád van készen!
Hirtelen most 3 is egyszerre a hóemberek és anyalnénik mellett!
A tralala nálam is készül már, de csak szerényen DMC-ve.

agnesordog írta...

Köszönöm Lányok, imádom öket én is.

Cat írta...

Nagyon szépeket alkottál! :-)

Emese írta...

Nagyon szépek lettek, tetszik ahogy befejezted!

goblen írta...

Szépek lettek! :)